Αποκλειστικό star.gr: Στεναχωρημένος και ενοχλημένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Μάρκο Σεφερλή

Πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο ο παρουσιαστής όσο και οι οικείοι του, νιώθουν δυσφορία για τα όσα έχουν ειπωθεί

Αποκλειστικό star.gr: Στεναχωρημένος και ενοχλημένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Μάρκο Σεφερλή

​Στεναχωρημένος και πολύ προβληματισμένος φέρεται να είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από τις κατά καιρούς δηλώσεις που κάνει εναντίον του ο Μάρκος Σεφερλής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, τόσο ο παρουσιαστής όσο και οι οικείοι του, δεν κρύβουν την ενόχληση τους και την δυσφορία τους, καθώς ο Μάρκος Σεφερλής δεν χάνει ευκαιρία να καταφέρεται εναντίον του Δημήτρη Ουγγαρέζου, την στιγμή που ο παρουσιαστής δηλώνει (όπου σταθεί και όπου βρεθεί), ότι τον Μάρκο τον εκτιμά και τον θαυμάζει.

Όσο για τα λεγόμενα του Δημήτρη Ουγγαρέζου που κάνουν από το πρωί το γύρο του διαδικτύου και υποστηρίζουν πως σκέφτεται μετά από τα παραπάνω να κάνει μήνυση στον Μάρκο Σεφερλή;

3943_DIMITRIS_OYGAREZOS_MARKOS_SEFERLIS_2722015.jpg
Σύμφωνα και πάλι με αποκλειστικές μας πληροφορίες, όντως αυτό ειπώθηκε για πλάκα (μετά τις 09:30 το πρωί) κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής που κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον «Ρυθμό» στη ενότητα του “gossip”, όπου ο παρουσιαστής και ο Σταμάτης din dan done υποδύονται τις «κομμώτριες» και σχολιάζουν τα τεκταινόμενα στη showbiz.

Στην εν λόγω ενότητα λοιπόν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ότι «πού θα φτάσει αυτό… Ο Σεφερλής μόνο βρίζει, ενώ ο Ουγγαρέζος λέει μόνο καλά, και θα συνεχίσει να λέει. Ευχόμαστε να σταματήσει αυτό το πράγμα», αλλιώς η μήνυση φαντάζει πιθανό ενδεχόμενο.

Στόχος ήταν σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να αυτοσαρκαστεί, παρουσιάζοντας τις δυο παράλληλες προσλαμβάνσουσες πραγματικότητες: Ότι δηλαδή εκείνος λέει τα καλύτερα για τον Μάρκο, σε αντίθεση με τον Σεφερλή που κάνει το ακριβώς αντίθετο.

Ρεπορτάζ: Βεργιώτη Χριστίνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top