«9 Μήνες»: Η Κρίστη ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τι θα γίνει με την εγκυμοσύνη της και τον χωρισμό της!

Η ηθοποιός Αντωνία Χαραλάμπους για τον ρόλο της 17χρονης στην καθημερινή σειρά του STAR

«9 Μήνες»: Η Κρίστη ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τι θα γίνει με την εγκυμοσύνη της και τον χωρισμό της!

​Μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από τη νέα σειρά του STAR «9 μήνες» και έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο λόγος για την τηλεοπτική Κρίστη ή κατά κόσμον Αντωνία Χαραλάμπους, η οποία αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις στο θέμα της εγκυμοσύνης της αλλά και του χωρισμού της!

«Με είχαν δει από την παραγωγή, σε μια παράσταση που έπαιζα πέρσι. Στην αρχή με σκεφτόντουσαν γι’ άλλο ρόλο αλλά διαβάζοντας τα σενάρια ο ρόλος της Κρίστης μου έκανε το "κλικ". Kάπως έτσι πέρασα από οντισιόν και με πήρανε» αποκαλύπτει η ηθοποιός και εξηγεί:

«Είναι πολύ απαιτητικός ρόλος και αυτό ήταν μια μεγάλη ανησυχία των σκηνοθετών. Δεν είναι μια 17χρονη κοπέλα που είναι μες στην καλή χαρά αλλά έχει να διαχειριστεί διάφορα θέματα με πολύ κλάμα και πίεση. Θέλω όλα αυτά τα συναισθήματα να βγαίνουν αληθινά. Περισσότερο με δυσκολεύει που κάνουμε 12-13 ώρες γύρισμα και 30 δύσκολε σκηνές…».

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΑΝΤΩΝΙΑ-2.jpg
Σχετικά με την τηλεοπτική της εγκυμοσύνη αναφέρει: «Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα… η Κρίστη είναι ευάλωτη και δεν της είναι εύκολο να σκοτώσει αυτό το παιδί. Παράλληλα προκύπτουν και διάφορα άλλα θέματα μαζί με τον “Άλκη”». Για το χωρισμό της σημειώνει: «Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να μάθω γιατί εξαφανίστηκε (ο Άλκης)Την πρώτη κίνηση θα την κάνει αυτός».

Όμως θα τον δεχτεί πίσω; «Δεν ξέρω αν θα καταλήξουν και πάλι μαζί» αποκαλύπτει η «Κρίστη».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, πώς η Αντωνία θα διαχειριζόταν όλα αυτά τα θέματα που προκύπτουν στην Κρίστη, η ηθοποιός απαντά: «Νομίζω ότι η Κρίστη είναι λίγο παραπάνω ευαίσθητη και καλή από μένα. Εάν έμενα έγκυος και δεχόμουν bullying δεν θα έβαζα τα κλάματα, αλλά θα τους έσπαγα στο ξύλο. Όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου και δεν ενοχλείς κανέναν, νομίζω μπορείς να διεκδικήσεις το χώρο σου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top