Η εξομολόγηση της Δ. Καμπούρη: «Από το γάμο μου θυμάμαι τα βουρκωμένα μάτια του μπαμπά μου»

Αναπολεί την ημέρα που ντύθηκε νύφη η παρουσιάστρια

Η εξομολόγηση της Δ. Καμπούρη: «Από το γάμο μου θυμάμαι τα βουρκωμένα μάτια του μπαμπά μου»

Για την ημέρα του παραμυθένιου γάμου της και τις στιγμές που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη της μίλησε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Yes I Do» η Δέσποινα Καμπούρη.

despoinakampouri3.jpg
Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, η παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Βαγγέλη Ταρασιάδη, σε ένα γραφικό εκκλησάκι στην Κύθνο, την Αγία Ειρήνη, σχεδόν δύο χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης τους, Έλενα, η οποία ήταν και παρανυφάκι!

Ο γάμος είχε οργανωθεί σε ένα άκρως ειδυλλιακό και ρομαντικό σκηνικό, με τη νύφη να λάμπει μέσα στο άσπρο Konstantinos Melis by Laskos νυφικό της, το οποίο συνόδευσε με ένα στεφάνι στα μαλλιά.

despoinakampouri2.jpg
«Είχαμε περάσει τόσο όμορφα που έχω σκεφτεί να κάνουμε ένα reunion του χρόνου στο νησί με όλους τους φίλους μας που είχαν έρθει στο γάμο μας. Ήταν μία μοναδική μέρα που δεν θα την ξεχάσω ποτέ!» ανέφερε τονίζοντας πως «όλα ήταν καλύτερα από όσο φανταζόμουν!»

140615161100_0873.jpg
Όπως είπε αυτό που θυμάται έντονα από εκείνη την ημέρα είναι «τα βουρκωμένα μάτια του μπαμπά μου τη στιγμή που με συνόδευε με τη βαρκούλα στο εκκλησάκι και την προσπάθειά μου να μην κλάψω κι εγώ… Θυμάμαι πολλούς ανθρώπους που ούτε καν γνώριζα να με περιμένουν κάτω από το δωμάτιο για να με δουν νύφη, να μου ευχηθούν και να με χειροκροτήσουν. Στο λέω και πάλι ανατριχιάζω από την αγάπη που μου έδωσαν απλόχερα οι κάτοικοι της Κύθνου».

140615161101_1840.jpg

140615161059_9828.jpg







Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top