ΣΑΛΟΣ με πρωταγωνιστή του «Μπρούσκο»: δημοσίευσε φωτογραφία υπέρ της Χούντας!

Τα «πυρά» από τον κόσμο και η… εξήγηση που έδωσε

ΣΑΛΟΣ με πρωταγωνιστή του «Μπρούσκο»: δημοσίευσε φωτογραφία υπέρ της Χούντας!

​Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η φωτογραφία με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο που δημοσίευσε στα social media ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς «Μπρούσκο»!

«Είμαι ο μόνος που δεν έκλεψα και όμως μπήκα φυλακή - Γεώργιος Παπαδόπουλος», γράφει η φωτογραφία, που συνοδεύεται από το έμβλημα της δικτατορίας της 21ης Απριλίου 1967, την οποία «ανέβασε» στο Facebook, πριν από λίγες μέρες, ο Κούλλης Νικολάου.

Μάλιστα, η φωτογραφία προέρχεται από σελίδα η οποία είναι γεμάτη ύμνους στη Χούντα, τον Παπαδόπουλο και τον Παττακό, ενώ, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε πληθώρα σχολίων από τους διαδικτυακούς φίλους του ηθοποιού, ο οποίος, αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις του, «βλέπει» παντού παγίδες της νέας τάξης πραγμάτων και συνωμοσίες και επιδεικνύει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον Βλαντίμιρ Πούτιν, στον οποίο, μάλιστα, ευχήθηκε για τα γενέθλιά του.

κουληςχουντα.jpg

«Λυπάμαι πολύ!! Απογοήτευση πλήρης!!! Άντε γειά!!!», ήταν το σχόλιο μιας εκ των διαδικτυακών φίλων του κ. Νικολάου, ενώ άλλος του επεσήμανε πως «είσαι δημόσιο και πολιτικό πρόσωπο και αυτές οι εικόνες σοκάρουν, κυρίως επειδή αφορούν μια σκοτεινή περίοδο της Ελλάδας (είναι σαν να χρησιμοποιείς το πρόσωπο του Χίτλερ με την ίδια πρόταση)», και κάποιος άλλος ανέφερε «έμεινα άναυδος από αυτή την ελαφρότητα σου! Πλάκα κάνεις; Ντροπή!».

Ο Ματθαίος του «Μπρούσκο», πάντως, δεν παρέλειψε να απαντήσει σε κάποια από τα σχόλια, ενώ, σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί, έγραψε: «δεν στηρίζω δικτατορία Παπαδόπουλου, απλά αναρωτιέμαι πια δικτατορία ήταν καλύτερη του Παπαδόπουλου η των ευρωπαιοεβραιοαμερικάνων!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top