Η Τζένη Μπαλατσινού για τις ΦΩΤΟ με τον 35χρονο σύντροφό της: «Όφειλα να είμαι πιο προσεκτική!»

Εξομολογείται πως αισθάνθηκε όταν είδαν το "φως" της δημοσιότητας

Η Τζένη Μπαλατσινού για τις ΦΩΤΟ με τον 35χρονο σύντροφό της: «Όφειλα να είμαι πιο προσεκτική!»

Για τις φωτογραφίες με το νέο της σύντροφο, Ανδρέα Παππά, που είδαν το «φως» της δημοσιότητας κλήθηκε να απαντήσει η Τζένη Μπαλατσινού σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, όταν τις είδε «στεναχωρήθηκα, δεν θύμωσα. Σαν κάτι μέσα μου να άδειασε. Δεν μου άρεσε. Και το βάρος πέφτει σε εμένα, που δεν ήμουν προσεκτική. Δεν είναι ωραίο οι κοντινοί σου άνθρωποι να βλέπουν φωτογραφίες από τις προσωπικές στιγμές. Δεν είναι αυτή η αισθητική που θέλω να βλέπω τον εαυτό μου αλλά ούτε κανέναν άλλον. Δεν ήταν κάτι παράνομο αλλά εγώ όφειλα να είμαι πιο προσεκτική» ανέφερε και πρόσθεσε: «Το να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή έχει να κάνει με μένα. Αντιλαμβάνομαι ότι το παιχνίδι είναι αυτό, και όλοι κάνουν τη δουλειά τους, αλλά το βάρος της ευθύνης πέφτει σε μένα να τη διαχειριστώ και να την προφυλάξω.»

balatsinou2.jpg
«Είχα μεγάλη έκθεση στην προσωπική μου ζωή όταν ήμουν παντρεμένη και δε θέλω να το ξαναζήσω. Θέλω να προστατεύσω τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και τα παιδιά μου. Να μη χαλάσω τη διάθεση των ανθρώπων που αγαπάω. Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό για μένα είναι να υπάρχει ισορροπία. Πράγματα τα οποία γίνονται με κάποια "βία" δεν θα ήθελα να επαναληφθούν» τόνισε.

Η Τζένη Μπαλατσινού αν και δεν θέλησε να απαντήσει για το αν γνώριζε ο Πέτρος Κωστόπουλος για τη σχέση της με τον 35χρονο επιχειρηματία, με τον οποίο εί��αι 9 μήνες μαζί, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν την ενοχλεί να την συνδέουν με το όνομα του πρώην συζύγου της.

«Ο Πέτρος Κωστόπουλος με βοήθησε πολύ σε πολλά πράγματα. Δεν είναι κακό να με συνδέει κανείς μαζί του. Ήμασταν 20 χρόνια παντρεμένοι. Αυτό από μόνο του ως εικόνα έχει καταγραφεί. Εμένα μου έκανε πολύ καλό ο Πέτρος. Με βοήθησε στην τηλεόραση και συνεχίζω να τον συμβουλεύομαι και να μαθαίνω από εκείνον».

balatsinou3.jpg
Όσο για το εάν σκέφτεται να ντυθεί νύφη ξανά;

«Είναι σαν να με ρωτούν αν θα πήγαινα στο φεγγάρι. Δεν ξέρω. Τα τελευταία χρόνια, η ζωή μου δίδαξε ότι ποτέ δεν πρέπει να λες “ποτέ”. Οπότε δεν το λέω. Αυτό που λέω με σιγουριά είναι ότι δεν θα έκανα άλλο παιδί. Έχω μεγαλώσει. Έκανα τρία παιδιά από έρωτα και πολλή αγάπη. Είναι ένας πυρήνας που δεν αλλάζει. Δεν θα είχα αντοχές ως άνθρωπος, αλλά και ηλικιακά να υποστηρίξω τέταρτο παιδί.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top