«9 Μήνες»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Star!

Μην το χάσετε-Συντονιστείτε στις 17:50

«9 Μήνες»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Star!

Απόψε στις 17:50 συντονιστείτε στο Star, γιατί έρχεται νέο, συνταρακτικό επεισόδιο από την καθημερινή δραματική σειρά «9 Μήνες».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Η εγκυμοσύνη της Κρίστης γεμίζει με απόγνωση την Άννα, που φοβάται ότι δεν θα τα καταφέρουν. Ο Μάνος δέχεται την πρόταση της διαφη��ιστικής για την καμπάνια.

Ο Άλκης επιτίθεται στη μητέρα του για τον τρόπο που φέρθηκε στην Κρίστη και φεύγει από το σπίτι. Η Δάφνη συνεχίζει να σκαλίζει την υπόθεση της τοκογλυφίας και βάζει και τον Νικ στο κόλπο. Η Έλσα ανησυχεί για την Κρίστη και η Μαρίνα την παρηγορεί.

Η Άννα επισκέπτεται την Αμαλία και οι δύο μητέρες οδηγούνται σ’ ένα τελικό ξεκαθάρισμα. Ο Άλκης παρακαλάει την Κρίστη να τον συγχωρέσει, αλλά εκείνη είναι έξαλλη μαζί του. Η Αμαλία συμφωνεί να βοηθήσουν οικονομικά την Κρίστη, αλλά δεν συναινεί στον γάμο.

Ο Αντρέας προειδοποιεί τον Πέτρο να κρατήσει τη Δάφνη μακριά από τις δουλειές τους. Η Δάφνη συζητάει με τον Μάριο για το δίλημμά της και τελικά αποφασίζει να μην πάει στο σεμινάριο. Ο Άλκης ξανακερδίζει την εμπιστοσύνη της Κρίστης και μένει κοντά της.

Η Έλσα ζητάει από τον Μάνο να συναντηθούν. Η Άννα πιέζει τον Άλκη να παντρευτεί την Κρίστη, αλλά εκείνος αρνείται...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top