Η «μπηχτή» του Ιωάννου για την Γερμανού και το ξέσπασμα του Λιάγκα

«Άστα αυτά- όχι μαγκές σε μένα!» είπε στην Σάσα Σταμάτη

Η «μπηχτή» του Ιωάννου για την Γερμανού και το ξέσπασμα του Λιάγκα

Μία συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Ιωάννου για χιλιοστή φορά στο «Πρωϊνό», ήταν η αφορμή για να γίνει ο Γιώργος Λιάγκας σαν τον ταύρο όταν βλέπει κόκκινο πανί.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος έχει εντρυφήσει στο θέμα του χωρισμού του Μάνου Ιωάννου και της Ναταλίας Γερμανού, ξεσπάθωσε μιλώντας για το ζευγάρι.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τα υπονοούμενα που πετάει η Ναταλία Γερμανού για εκείνον πως αν κάποιος είναι πραγματικά ερωτευμένος δεν το διατυμπανίζει στο Instagram!

«Ποιος το είπε αυτό; Εντάξει, με κάλυψες. Ο νοών νοείτω! Με έχεις δει εμένα να πετάω καμιά σπόντα; Ρώτα την ίδια, εμένα ρωτάς για τις σπόντες που πετάει η ίδια;» είπε ο Μάνος Ιωάννου, δίνοντας το έναυσμα στον παρουσιαστή του ANT1 να ξεσπαθώσει!

«Θα συμφωνήσω απόλυτα με την στάση του Ιωάννου. Ο Ιωάννου χώρισε από τη Γερμανού. Στη συγκεκριμένη φάση η Γερμανού φαίνεται να είναι πειραγμένη. Κι εγώ θα εκνευριζόμουνα γιατί έχει προχωρήσει τη ζωή του. Νομίζω ότι η Ναταλία ζηλεύει που είναι πιο νέα και όμορφη η Χοψονίδου» είπε ο Γιώργος και εκεί ξεκίνησε και ο καβγάς του με την Σάσα Σταμάτη!

«Όποιος μεγαλώνει τελειώνει δηλαδή;» είπε η δημοσιογράφος κάνοντας ακόμη πιο έξαλλο τον παρουσιαστή!

«Δεν είπα αυτό. Μακριά από μένα Σάσα μου, εγώ είμαι ο άνθρωπος που τα σπάω αυτά τα ρατσιστικά. Άστα αυτά! Όχι μαγκιές σε μένα! Σε παρακαλώ πολύ! Ζήλεια είναι αυτό γιατί είναι νέα και ωραία η άλλη. Δεν είπα ότι είναι γρια και άσχημη η Ναταλία, κούκλα είναι και η Ναταλία. Ζηλεύει τώρα, τι να κάνουμε» ξεθύμανε ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top