Νέες γυμνές φώτο της Λέιντι Γκάγκα από το όργιο στην πρεμιέρα του «American Horror Story»

Στο ρόλο της αιμοσταγούς «Κόμισσας» η 29χρονη ποπ σταρ/ πρώτη ανάρτηση: 12-10-2015, 23:53

Νέες γυμνές φώτο της Λέιντι Γκάγκα από το όργιο στην πρεμιέρα του «American Horror Story»

Το τρίπτυχο της επιτυχίας συνδυάζει ο ρόλος της Λέιντι Γκάγκα στην 5η σεζόν του «American Horror Story», όπου η 29χρονη ποπ σταρ υποδύεται την αιμοσταγή «Κόμισσα Ελίζαμπεθ», ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Κορτέζ.

GAGA3.jpg
Αίμα, σεξ, και βία είναι τα τρία κύρια χαρακτηριστικά της «Κόμισσας», η οποία όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, σόκαρε άπαντες, όταν στην πρεμιέρα της σειράς εμφανίστηκε να συμμετέχει σε μια αιματοβαμμένη σκηνή οργίων με άλλα τρία άτομα (δυο άνδρες και άλλη μια γυναίκα).

081015115119_9976.jpg
Στην εν λόγω σκηνή, φορώντας μόνο το string και το δολοφονικό γάντι της, μαζί με έναν εκ των ερωτικών της παρτενέρ (τον Ντόνοβαν) κόβει τον λαιμό του άνδρα με τον οποίο έκανε sex και… πίνει το αίμα του, ενώ ο Ντόνοβαν κάνει το ίδιο με την άλλη γυναίκα.

081015115122_2924.jpg

cas.jpg
Στο τέλο��, η «Κόμισσα» και ο Ντόνοβαν ανταλλάσουν ένα καυτό φιλί και ανάβουν τσιγάρο με τα άψυχα σώματα δίπλα τους, ενώ ο Ντόνοβαν την ρωτά τι θα κάνουν με την ακαταστασία (από τα αίματα) και εκείνη του απαντά παγωμένα:

GAGA4.jpg
«Φώναξε τις καθαρίστριες».

GAGA5.jpg
Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα, το φως της δημοσιότητας είδαν νέες φωτογραφίες από το αιματοβαμμένο όργιο, και όπως θα παρατηρήσετε είναι... άκρως ακατάλληλες για ανηλίκους, καθώς η Λέιντι Γκάγκα δεν μας αφήνει σχεδόν… τίποτα στη φαντασία.
GAGA6.jpg
GAGA8.jpg
GAGA10.jpg
GAGA11.jpg
GAGA12.jpg
GAGA13.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top