Λίγο πριν την πρεμιέρα του «Blind Taste» o Δ.Σκαρμούτσος λέει:Θα τα χάσουν και οι επαγγελματίες

Πρεμιέρα στις 19/10 στις 16:30 το απόγευμα για το παιχνίδι μαγειρικής του Star!

Λίγο πριν την πρεμιέρα του «Blind Taste» o Δ.Σκαρμούτσος λέει:Θα τα χάσουν και οι επαγγελματίες

​Πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου στις 16:30 το απόγευμα κάνει το πολυαναμενόμενο παιχνίδι μαγειρικής «Blind Taste» με παρουσιαστή τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, το οποίο θα χαρίζει κάθε εβδομάδα… 1.000 ευρώ!

Λίγο πριν το «Blind Taste» βγει «στον αέρα» του Star, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, μιλά για την μέχρι στιγμής εμπειρία του από τα γυρίσματα, δίνοντας μας μια ιδέα για το τι θα βλέπουμε στις οθόνες μας, αλλά και πώς αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρόταση του Star:

«Το κόνσεπτ του Star ήταν εξαιρετικό, πολύ καλό, συνδυάζει μαγειρική, έχει πολλή πλάκα, είναι αυθόρμητο, έχει σασπένς. Ήταν ένα δυνατό κόνσεπτ και ήθελα πολύ να το κάνω. Μου ταίριαζε πολύ και μου άρεσαν οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του καναλιού».

240915155154_4099.jpg

Αυτό που ξεχωρίζει στο «Blind Taste» όπως εξηγεί ο γνωστός σεφ, είναι ότι πρόκειται για «ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, διασκεδαστικό, που συνδυάζει συναισθήματα ανθρώπων. Είναι τέσσερις παίκτες στην ίδια κουζίνα και ο ένας μαγειρεύει απέναντι από τον άλλον. Μοιράζονται τα ίδια υλικά, είναι η ελληνική οικογένεια στην κουζίνα. Είναι ερασιτέχνες, αλλά από αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής, ακόμα και οι επαγγελματίες αντιμετωπίζο��ται στο παιχνίδι ως ερασιτέχνες. Και ένας επαγγελματίας, αν μπει απέναντι από τον άλλον να μαγειρέψει μια συνταγή, με συγκεκριμένο χρόνο, κάπου τα χάνει. Έχουμε μια τυφλή δοκιμασία, δεν είναι εύκολο. Καλείται κάποιος να μαγειρέψει χωρίς να έχει δει το πιάτο, χωρίς να δοκιμάσει, γιατί απαγορεύεται να δοκιμάσεις ακόμα και την ώρα του επαγγέλματος. Οι δυο κανόνες είναι: Τυφλή γευσιγνωσία και απαγορεύεται να δοκιμάσεις. Άρα μόνο ο,τι δει το μάτι σου και ο,τι μυρίσει η μύτη σου».

Στην παραπάνω διαδικασία αναμένεται όπως εξηγεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος να υπάρξουν πολλές ανατροπές, καθώς «κάποιοι ενδέχεται να προσπαθήσουν να αναγνωρίσουν το δικό τους πιάτο για να βάλουν καλύτερο βαθμό και να μην το πετύχουν, με αποτέλεσμα να βάλουν χαμηλότερο βαθμό στο δικό τους».

240915155157_7001.jpg

Μάλιστα εξηγεί πως θα δούμε στις οθόνες μας «πολύ ανεβασμένο επίπεδο. Οι παίκτες μαγειρεύουν πάρα πολύ καλά».

Για όσους πάντως θέλουν να γίνουν stars μέσα από τη μαγειρική, ο γνωστός σεφ «προειδοποιεί»:

«Οι μάγειρες δεν είναι stars, πρέπει να αποδείξουν στην κουζίνα τι αξίζουν. Δεν μπορεί ένα ριάλιτι να σε βοηθήσει να κάνεις καριέρα στην κουζίνα, η οποία είναι ένα πολύ σκληρό επάγγελμα. Την μαγειρική την κάνεις επειδή την αγαπάς. Θέλει αφοσίωση».

240915155157_7890.jpg
Τέλος, στη συνέντευξη του, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκαλύπτει ότι εκτός από την παρουσίαση του «Blind Taste» έχει έναν ακόμα λόγο για να χαίρεται, αφού σκοπεύει να παντρευτεί με την σύντροφό του, η οποία είναι έγκυος:

«Σε λίγο καιρό θα γίνω πατέρας και στο δεύτερο αγοράκι μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «BLIND TASTE».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top