Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μια μέρα πριν την πρεμιέρα της απαντά αν «φοβάται» Λιάγκα-Σκορδά

«Έχω μάθει να μην επηρεάζομαι από τα σχόλια που κατά καιρούς ακούγονται»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μια μέρα πριν την πρεμιέρα της απαντά αν «φοβάται» Λιάγκα-Σκορδά

Αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στην πρωινή εκπομπή «Καλημερούδια» είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, μια μέρα πριν την πρεμιέρα της πρωινής της εκπομπής που θα «παίζει» απέναντι από Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, απάντησε πως βλέπει τον ανταγωνισμό, απαντώνας σε όσους είπαν πως το «Πρωινό» θα κάνει περίπατο:

«Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι πολύ ευγενικό να κρίνεις κάτι πριν το δεις. Από την άλλη, δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να τεθεί θέμα σύγκρισης της δικής μας εκπομπής με την εκπομπή που κάνουν απέναντι τα παιδιά εδώ και επτά χρόνια. Εμείς… γεννιόμαστε τώρα και ο Γιώργος και η Φαίη έχουν γράψει την δική τους ιστορία και πορεία στην πρωινή ζώνη».

6750_NTORETA_PAPADIMITRIOY_8102015.jpg

Στην ερώτηση αν είναι έτοιμη να δεχτεί τα σχόλια και τις κριτικές, απαντά:

«Έχω μάθει να μην επηρεάζομαι από τα σχόλια που κατά καιρούς ακούγονται. Ο,τι κι αν κάνει κανείς, πάντα θα βρεθεί εκείνος που θα έχει να πει κάτι. Άλλωστε από σκληρή κριτική έχω μάθει στη ζωή μου, γιατί ως γνωστόν έχω ασχοληθεί με τον αθλητισμό, και οι αθλητές κρίνονται πολύ σκληρά».

(Με τους συνεργάτες της που θα την πλαισιώνουν φέτος)

KALIMEROUDIA.jpg

Μάλιστα ξεκαθαρίζει πως η τηλεόραση ��εν είναι αυτοσκοπός:

«Είμαι ψύχραιμος άνθρωπος. Προσπαθώ να μην πανικοβάλλομαι εύκολα και να μην χάνω το στόχο μου. Στη ζωή μου δεν έχω μόνο την τηλεόραση. Έχω παιδιά, είμαι μαμά, έχω υποχρεώσεις, τρέχω όλη μέρα όπως όλες οι μαμάδες, οπότε με ο,τι κι αν μου συμβεί ασχολούμαι μέχρι ένα συγκεκριμένο βαθμό. Θα εστιάσω στη σκληρή δουλειά και βλέπουμε. Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος».

5813_NTORETA_PAPADIMITRIOY_06102015.jpg
Άλλωστε άποψη της είναι πως «όταν κανείς κινείται με σεμνότητα και ταπεινότητα μόνο κερδισμένος θα βγει. Έτσι με μεγάλωσαν οι γονείς μου. Και σε τέτοιες εποχές που ζούμε, όποιος δεν έχει ταπεινότητα θεωρώ πως ζει σε άλλο πλανήτη».

Τέλος, αποκαλύπτει και πως σκοπεύει να διαχειριστεί την υπερέκθεση στην προσωπική της ζωή τώρα που αναλαμβάνει το πρωινό του Mega:

«Ποτέ δεν προκάλεσα φρόντιζα πάντα να μην δίνω δικαιώματα. Δεν σκοπεύω να αλλάξω τακτική φέτος. Δεν πρόκειται να μπω σε κυνήγι με τους παπαράτσι, οι οποίοι δεν με έχουν κυνηγήσει και ποτέ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top