H «Κάτια» από τους «9 Μήνες» θα φτάσει… στα άκρα για τον «Μάνο»

Δείτε τι αποκαλύπτει η Υρώ Λούπη για τον ανεκπλήρωτο έρωτα που ζει στην καθημερινή δραματική σειρά του Star

H «Κάτια» από τους «9 Μήνες» θα φτάσει… στα άκρα για τον «Μάνο»

​Έτοιμη να κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον έρωτα της είναι η Υρώ Λούπη, η οποία υποδύεται την «Κάτια», στην δραματική σειρά του Star «9 Μήνες», που προβάλλεται καθημερινά στις 17:50.

Όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός, μέσα στο επόμενο διάστημα ο χαρακτήρας που παίζει, θα φτάσει… στα άκρα για χάρη του «Μάνου» τον οποίο υποδύεται ο Αλέξανδρος Σταύρου.

12105963_878228468899672_1822799538605899835_n.jpg
«Απ΄ότι μου έχουν πει η Άννα Ανδριανού που έχει γράψει το σενάριο και ο Γιάννης Μπότσης, η Κάτια θα φτάσει στα άκρα. Είναι από τις γυναίκες που τις βλέπεις πολύ αντράκια, πολύ ανεξάρτητες στη ζωή τους, αλλά στον ερωτικό τομέα είναι γατούλες».

Τι νόημα έχει όμως για την «Κάτια» να κρατήσει κοντά της τον «Μάνο» ο οποίος στην πορεία αγαπά μια άλλη γυναίκα;

«Σίγουρα είναι εγωισμός. Από την άλλη όμως, τα ερωτικά παιχνίδια είναι πολύπλοκα και πολυεπίπεδα. Ένας άνθρωπος μπορεί να απαντάει σε κάποια άλλα πράγματα μέσα σου και αυτό να το θεωρείς πραγματικά δευτερεύον και να τον διεκδικείς. Άλ��ωστε, κανείς δεν ξέρει το τέλος μιας σχέσης, οπότε η εκδίκηση είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του έρωτα. Συνήθως αποφεύγω να κάνω κρίσεις σε αυτά τα ζητήματα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι ευχαριστεί έναν άνθρωπο και τι πραγματικά θέλει από τη ζωή του».

Μάλιστα, η Υρώ Λούπη εξηγεί πως «η Κάτια έχει στοχοπροσήλωση σε αυτό τον άνθρωπο. Δεν είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Εκείνος την αγαπά αλλά όχι σε σημείο που να μπορεί να μοιραστεί τη ζωή του μαζί της.Αντίθετα με εκείνη που τον αγαπά παθολογικά».

Η ίδια όμως στην πραγματική ζωή θα έφτανε στα άκρα για ένα μεγάλο έρωτα;

«Όχι, γιατί έχω ένα θέμα με την αξιοπρέπεια. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δεν νομίζω».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top