Η «Κρίστη» από τους «9 Μήνες» αποκαλύπτει τι θα συμβεί με το παιδί που κυοφορεί!

«Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα» λέει η Αντωνία Χαραλάμπους για τις συγκλονιστικές εξελίξεις στην καθημερινή δραματική σειρά ρου Star

Η «Κρίστη» από τους «9 Μήνες» αποκαλύπτει τι θα συμβεί με το παιδί που κυοφορεί!

​Για τις συγκλονιστικές εξελίξεις που αναμένονται στους «9 Μήνες» μας «προειδοποιεί» η Αντωνία Χαραλάμπους.

Η νεαρή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά του Star που προβάλλεται καθημερινά στις 17:50, και υποδύεται την «Κρίστη», μια 17χρονη μαθήτρια που είναι έγκυος και αναμένεται να δώσει πολλές μάχες!

«Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα… Ουσιαστικά από το 15ο επεισόδιο και μετά η ιστορία παίρνει μπρος» λέει η νεαρή ηθοποιός, εξηγώντας πως ο χαρακτήρας που υποδύεται «έχει να αντιμετωπίσει πολλά πράγματα! Το πρόβλημα είναι ότι έχουν μάθει όλοι για την εγκυμοσύνη, κι άλλοι που δεν πρέπει. Έχει γίνει γνωστό και στο σχολείο».

Μάλιστα, η Αντωνία Χαραλάμπους αποκαλύπτει πως «από την στιγμή που γίνεται γνωστό το θέμα της εγκυμοσύνης δέχομαι bullying».

12045350_957608034285797_6942940102566385572_o.jpg

Για ποιο λόγο όμως η «Κρίστη» δεν ρίχνει το παιδί;

«Είναι ευάλωτη και δεν της είναι εύκολο να σκοτώσει αυτό το παιδί. Στη συνέχεια όμως ανακαλύπτουν ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε αυτή την πράξη γιατί υπάρχει ένα ανατομικό πρόβλημα: Εάν ρίξει ο παιδί, κινδυνεύει και η ίδια της η ζωή. Γι΄αυτό το λόγο αποφασίζει να το κρατήσει. Παράλληλα προκύπτουν και διάφορα άλλα θέματα με τον Άλκη», ο οποίος στη συνέχεια την εγκαταλείπει.

Λίγο καιρό μετά, ο ίδιος κάνει την πρώτη κίνηση, αλλά παραμένει άγνωστο αν θα τα ξαναβρούν.

Όλα τα παραπάνω, την αναγκάζουν να «κάνει μια επανάσταση και παίρνει σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το σχολείο, το παιδί, αλλά και να παντρευτεί».

Ωστόσο στο τέλος αναγκάζεται να δώσει το παιδί της σε μια περίεργη οικογένεια:

«Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα μετανιώσω, σίγουρα όμως δεν είναι δική μου θέληση».

Τι θα έκανε όμως η Αντωνία Χαραλάμπους αν αυτό της συνέβαινε στην πραγμα��ική ζωή;

«Νομίζω ότι η Κρίστη είναι λίγο παραπάνω ευαίσθητη και καλή από μένα. Εάν έμενα έγκυος και δεχόμουν bullying δεν θα έβαζα τα κλάματα, αλλά θα τους έσπαγα στο ξύλο. Όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου και δεν ενοχλείς κανέναν, νομίζω μπορείς να διεκδικήσεις τον χώρο σου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top