Ναταλία Γερμανού:Μιλά πρώτη φορά για τον νέο της έρωτα και πετά τρελά καρφιά για τον Μ. Ιωάννου

Η παρουσιάστρια κάνει λόγο μέχρι και για γάμο, δηλώνοντας πως «άλλαξαν όλα»

Ναταλία Γερμανού:Μιλά πρώτη φορά για τον νέο της έρωτα και πετά τρελά καρφιά για τον Μ. Ιωάννου

​Άλλος άνθρωπος έχει γίνει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο η Ναταλία Γερμανού, κάτι που το οφείλει σε έναν άνδρα ο οποίος μπήκε στη ζωή της και τα άλλαξε… όλα!

Χωρίς να πει ποιος είναι ή τι κάνει (υπονοώντας ότι δεν έχει σχέση με το χώρο της showbiz), μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, λέγοντας:

«Από το προηγούμενο καλοκαίρι, όχι αυτό που μας πέρασε, αισθάνομαι ότι άλλαξαν όλα. Άλλαξαν όλα μέσα μου! Κάποια στιγμή ξυπνάς ένα πρωί και λες αυτή την μικρή λεξούλα που ακούγεται ματαιόδοξη αλλά δεν είναι. Τη λέξη ΑΞΙΖΩ. Αξίζω να έχω σωστούς ανθρώπους δίπλα μου, την δουλειά που θέλω να κάνω και να φέρομαι καλύτερα στον εαυτό μου. Το πιο εύκολο είναι να πεις ότι φταίνε οι άλλοι. Ποτέ δεν φταίνε οι άλλοι. Απλά όλοι περνάμε περιόδους ανασφάλειας και νιώθουμε λιγότερο καλά απ΄ότι θα έπρεπε. Και ξαφνικά γίνεται ένα μαγικό κλικ και μπαίνουν οι σωστοί άνθρωποι στη ζωή σου, και νιώθεις ότι η αυτοπεποίθηση σου, εκτοξεύεται στα ύψη. Εμένα αυτό μου συνέβη πριν ενάμιση χρόνο. Μπήκε ένας σωστός άνθρωπος στη ζωή μου! Είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος!»

0353_GERMANOY_IOANOY_05072014.jpg

Τόσο σημαντικός, που η παρουσιάστρια κάνει πρώτη φορά λόγο για γάμο, μετά από πολλά χρόνια!

«Ακόμα κι αν παντρευτώ, αυτό θα είναι σε ένα νησί, πολύ ήσυχα και χαλαρά. Πολύ μποέμικα. Λέω λοιπόν τώρα ότι επειδή τον πρώτο μου γάμο τον έκανα υπέροχα, θέλω τον δεύτερο γάμο να τον κάνω αλλιώς! Αν τον κάνω!»

Τέλος, δεν παρέλειψε να πετάξει και τις «ταβανόπροκες» της για τον πρώην της, Μάνο Ιωάννου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα διατυμπανίζει μέσω των social media, την σχέση του με την Βαλέρια Χοψονίδου, ανεβάζοντας συνεχώς κοινές τους φώτο στο Instagram:

«Η άποψη μου για τον έρωτα είναι πως όταν ένας άνθρωπος είναι ερωτευμένος, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να προστατέψει αυτό τον έρωτα. Αυτό δεν είναι κάτι που το κοινοποιείς ανεβάζοντας καθημερινά φώτο στο Instagram, το κάνεις status στο Facebook, ή το τουιτάρεις. Αυτό θα το κάνω μόνο αν θέλω να κινήσω την προσοχή των blogs, τ��υ τύπου ασχοληθείτε μαζί μου γιατί δεν έχετε να γράψετε κάτι άλλο για μένα οπότε γράψτε για τα γκομενικά μου, λυπηρό… Ή για να κάνω κάποιον να ζηλέψει. Πιο λυπηρό. Δεν απολαμβάνεις έτσι τον έρωτα. Τον έρωτα τον απολαμβάνεις σιωπηλά και ήσυχα. Δεν τον ουρλιάζεις του τύπου δείτε με!Τον έρωτα τον γιορτάζεις μόνο όταν πεις να το μονόπετρο μου, να η ανθοστήλη του γάμου μου ή το μωρό που έρχεται στη ζωή μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top