Nέες φώτο: Η Τζένη Μπαλατσινού σε ρομαντικό γεύμα με τον 38χρονο σύντροφο της

Η 45χρονη παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Nέες φώτο: Η Τζένη Μπαλατσινού σε ρομαντικό γεύμα με τον 38χρονο σύντροφο της

​Μπορεί η Τζένη Μπαλατσινού να μην έκρυψε την δυσαρέ��κεια της όταν είδε να δημοσιεύονται φωτογραφίες της σε τρυφερά ενσταντανέ με τον νέο της σύντροφο, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει από το να ζει τον έρωτα της στο έπακρο.

Όπως θα δείτε και στο φωτοτεπορτάζ, η 45χρονη παρουσιάστρια εθεάθη κατά την διάρκεια ρομαντικού δείπνου με τον Ανδρέα Παππά σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου, επιλέγοντας να φάνε ένα γεύμα που περιλάμβανε σαλάτα και λευκό κρέας, το οποίο συνόδευσαν με ένα ποτήρι λευκό κρασί.

Casual ντυμένη και στα καλύτερα της, η Τζένη Μπαλατσινού απόλαυσε μερικές όμορφες και χαλαρές στιγμές με τον σύντροφο της, λίγο πριν μπει για τα καλά στο τρέξιμο, αφού σε λίγο καιρό ξεκινά την νέα της εκπομπή «Jenny Jenny».

tzenimpalatsinou.jpg

Ποιος είναι ο 38χρονος άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά:

Η γνωριμία της Τζένης με τον Ανδρέα έγινε στις αρχές του Γενάρη, μέσω κοινών φίλων, στη Θεσσαλονίκη, όπου ο 35χρονος επιχειρηματίας διέμενε μέχρι πρόσφατα, πριν μετακομίσει στην Αθήνα.

H χημεία μεταξύ τους ήταν φανερή και, μάλιστα, όλους αυτούς τους μήνες δεν έλειψαν οι κοινές έξοδοι στην Αθήνα και τα ταξίδια εκτός Ελλάδας, τα οποία ουδείς πήρε χαμπάρι.

Ο σύντροφος της παρουσιάστριας κατάγεται από την Καβάλα και σπούδασε Οικονομικά και Μάρκετινγκ στη Βοστώνη. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε σε γνωστή εταιρεία της Καβάλας, ενώ πλέον έχει δική του κατασκευαστική εταιρεία.

tzenimpalatsinou1.jpg

Όσο για το love story του ζευγαριού; Ο έρωτας τους ήταν… κεραυνοβόλος. Όταν ο Ανδρέας την είδε για πρώτη φορά από κοντά στη Θεσσαλονίκη την ερωτεύτηκε αμέσως, ενώ κι εκείνη δεν είπε «όχι» στο διακριτικό και ευγενικό φλερτ του. Aπό τότε είναι αχώριστοι, ενώ φροντίζουν συχνά-πυκνά να οργανώνουν τουρνουά σε γνωστό αθλητικό κέντρο των βορείων προαστίων καθώς λατρεύουν το τένις, αλλά και να προγραμματίζουν μίνι αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς ώστε να αποφεύγουν τα φλας των παπαράτσι.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό "YΟU" που κυκλοφορεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Τζένη Μπαλατσινού για το νέο της σύντροφο-Τι είπε για τις τρυφερές τους ΦΩΤΟ

Full in love η Τζένη Μπαλατσινού: Ρομαντική απόδραση στην Σκύρο με τον 35χρονο σύντροφο της

ΔΕΙΤΕ τις ΝΕΕΣ τρυφερές ΦΩΤΟ της Μπαλατσινού με το σύντροφό της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top