Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έχω ζητήσει από τα Μέσα και γραπτώς να μην ασχολούνται με τον γιο μου»

«Δεν με φοβίζει τίποτα πια στην τηλεόραση»

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έχω ζητήσει από τα Μέσα και γραπτώς να μην ασχολούνται με τον γιο μου»

​Το ότι δεν θέλει ο γιος του να φιγουράρει στα περιοδικά και στις τηλεοράσεις παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο «Happy Day» ο Φώτης Σεργουλόπουλος!

«Δεν με παραξενεύει(εννοεί να βλέπει το γιο του στα περιοδικά) απλά δεν είναι κάτι το οποίο και επιζητώ» είπε ο παρουσιαστής του Star, και πρόσθεσε: «Έχω ζητήσει από τα Μέσα και γραπτώς να μην ενοχλούν τον γιο μου και δεν θέλω να εμφανίζεται ούτε με την επικάλυψη την ψηφιακή στο πρόσωπο του, ούτε αλλιώς. Είναι ένα ανήλικο παιδί που δεν έχω καμία όρεξη να το “σέρνω” στα Μέσα» ξεκαθάρισε.

Ο παρουσιαστής ανέφερε επίσης πως περνάει αρκετό χρόνο με το δύο ετών αγγελούδι του!

«Φυσικά και έχω χρόνο για το παιδί μου. Πάντα βρίσκεις χρόνο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του αλλά και στην εκπομπή του «ΦΜ live» που πλέον προβάλλεται στις 14:45!

«Δεν με φοβίζει τίποτα πια στην τηλεόραση. Θα φοβόμουν αν ήθελα να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου που δεν ισχύει ή κάτι στον κόσμο, που επίσης δεν ισχύει. Κάνω μία δουλειά με συνέπεια. Ξέρω τι κάνω και κάνω πράγματα που τα πιστεύω προσωπικά. Μου αρέσει αυτό που κάνω οπότε τι να με φοβίσει; » είπε και πρόσθεσε: «πάντα υπάρχει κάποιος απέναντι. Εγώ ποτέ δεν υποτιμώ τον απέναντι όποιος και να είναι και από την άλλη δεν αισθάνομαι πως κάνω μάχη με τους απέναντι. Εγώ αισθάνομαι πως πρέπει να κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ και αυτό κάνω. Από εκεί και πέρα έτσι είναι η ζωή» κατέληξε ο παρουσιαστής.

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Happy Day»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top