«Τα πήρε» ο Ορέστης Τζιόβας με τις ερωτήσεις της Ναταλίας Γερμανού

ΔΕΙΤΕ πως αντέδρασε και τι είπε στην παρουσιάστρια

«Τα πήρε» ο Ορέστης Τζιόβας με τις ερωτήσεις της Ναταλίας Γερμανού

​Το «αίμα στο κεφάλι» του ανέβηκε του Ορέστη Τζιόβα σήμερα το μεσημέρι που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού.

Ο εκνευρισμός του ηθοποιού ξεκίνησε πριν καλά-καλά μπει στο studio όταν έπεσαν στην αντίληψή του οι ερωτήσεις που επρόκειτο να του κάνουν.

«Θα σου πω κάτι τελείως ειλικρινά. Διάβασα τις ερωτήσεις έτσι όπως πέρασα από πάνω σου… θα τις φτιάξουμε» είπε γελώντας περιπαικτικά ο ηθοποιός απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια της εκπομπής.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή για αυτό που ακολούθησε. Ο ηθοποιός σε ό, τι ερώτηση κι αν του έκανε η οικοδέσποινα, απαντούσε μονολεκτικά κουνώντας μάλιστα νευρικά το πόδι του.

Ο «κόμπος στο χτένι» έφτασε όταν ένας από τους δημοσιογράφους της εκπομπής τον ρώτησε για ένα δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει κλέψει την κοπέλα ενός φίλου του!

«Βάζεις παραπάνω το ερωτικό σου πάθος από την φιλία; Γιατί όπως διάβασα κάπου, πήρες την κοπέλα του φίλου σου» είπε ο δημοσιογράφος με τον ηθοποιό να απαντά φανερά εκνευρισμένος: «το λύσαμε ��υτό. Δεν έγινε. Όχι δεν βάζω το πάθος μου πάνω από την φιλία μου».

Την απάντηση του φαίνεται πως δεν άκουσε μία άλλη δημοσιογράφος της εκπομπής η οποία και έριξε λάδι στην φωτιά!

«Θα το ξαναέκανες;» ρώτησε, με την Ναταλία Γερμανού να παίζει τον ρόλο του πυροσβέστη: «μα δεν το έκανε λέμε. Ήταν ένας ατυχής τίτλος» ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια με τον ηθοποιό να κάνει αέρα στον εαυτό του προκειμένου να συγκρατήσει τα νεύρα του.

ΔΕΙΤΕ το απόσπασμα από την εκπομπή «NAMASTE»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top