Η πληρωμένη απάντηση της Δούκισσας Νομικού στον Γιώργο Λιάγκα-Δείτε το καρφί της

Θυμήθηκε τον χαρακτηρισμό «θαμπή» που είχε πει για εκείνη και πέταξε την σπόντα της

Η πληρωμένη απάντηση της Δούκισσας Νομικού στον Γιώργο Λιάγκα-Δείτε το καρφί της

​Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο Γιώργος Λιάγκας έπλεκε το εγκώμιο της Φαίης Σκορδά, με αφορμή την guest εμφάνιση της στο «Dancing with the Stars» όπου παρουσιάστρια ήταν η Δούκισσα Νομικού.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είχε πει τότε για την Φαίη:

«Με την παρουσία σου απέδειξες ότι είσαι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια με διαφορά, γιατί ήσουν δίπλα στην Νομικού η οποία είναι η ωραιότερη Ελληνίδα, και εσύ έλαμπες, ενώ η Δούκισσα δίπλα σου ήταν θαμπή, αν και είναι πιο όμορφη από σένα. Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις στην Ελλάδα (γιατί και η Μενεγάκη πια έχει κάποια ηλικία που δεν μπορεί να το κάνει) ένα show σαν τα παλιά ιταλικά show, σαν το “Bravo” που να χορέψεις, να μιλήσεις με τέτοια ομορφιά και τέτοια λάμψη, βγάζοντας παράλληλα έναν καλό εαυτό και μια ταπεινότητα. Με την χθεσινή σου παρουσία δεν με έπεισες ότι είσαι μια καλή χορεύτρια, αλλά η πιο λαμπερή και καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια».

doukissa.jpg

Μερικούς μήνες μετά, η Δούκισσα (που απ΄ότι φαίνεται δεν ξεχνά), την πέταξε την σπόντα της στον Γιώργο Λιάγκα.

Καλεσμένη στην πρεμιέρα του πρωινού, η νεαρή παρουσιάστρια αφού άκουσε τα καλύτερα λόγια και από την Φαίη Σκορδά και από τον Γιώργο Λιάγκα του τύπου «Η πιο ωραία Ελληνίδα!», «Όταν ξεκινάς με τόση ομορφιά στην πρώτη εκπομπή…» και «Είσαι πολύ όμορφη», είπε απευθυνόμενη στον παρουσιαστή:

«Σε ευχαριστώ Γιώργο αλλά δίπλα στη Φαίη τώρα…» υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς πως ο,τι και να κάνει είναι «θαμπή» δίπλα στη Σκορδά.

Ο, άλλες φορές λαλίστατος, παρουσιαστής, πάντως, απέφυγε να απαντήσει και ρώτησε την Δούκισσα για τα νέα της επαγγελματικά βήματα...

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO TO ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top