Ο Κ. Λάγκος μιλά για το ρόλο του κακού στους «9 μήνες» αλλά και για το πώς τον επηρέασε η κρίση

"Πρέ��ει οι ανθρώπινες αξίες να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο".

Για τη νέα του τηλεοπτική πρόκληση στην καθημερινή σειρά του Star «9 μήνες» μίλησε ο Κ��νσταντίνος Λάγκος.

Ο Γεωργόπουλος που υποδύεται πουλάει έρωτα στη Δάφνη για να την αποπροσανατολίσει στην έρευνά της για ένα κύκλωμα τοκογλυφίας. "Ο Ανδρέας είναι ένας αστυνομικός της δίωξης ηλεκτρονικούεγκλήματος αρκετά ευφυής ο οποίος μπαίνει στη ζωήτης Δάφνης για να αναλατέψει λίγο τα πράγματα".

Τι λέει όμως ο ίδιος για τον χαρακτηρισμό του ως «κακός»; «Προσπαθώ να τους αποφεύγω αυτούς τους χαρακτηρισμούς και να σκέφτομαι τους ήρωες σαν ολοκληρωμένους χαρακτήρες. Πάντως σίγουρα δεν είναι και θετικός ήρωας».
ΛΛΛΛΑ.jpg

Ξεκίνησε να πραγματοποιεί τα όνειρά του όταν ήρθε η κρίση. Αυτό τον απογ��ήτευσε; «Πιεσμένος νιώθω, αλλά νομίζω όχι περισσότερο από άλλους. Όλοι είμαστε. Είναι μια δυσκολία την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Νιώθω απογοητευμένος γενικά, όχι για τον εαυτό μου όμως ήταν αναμενόμενο. Λίγο να μελετούσες τον 20ό αι. θα καταλάβαινε ότι κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό. Πρέπει όλοι μαζί να το παλέψουμε και να το ξεπεράσουμε. Πρέπει οι ανθρώπινες αξίες να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο».

Άραγε έχει σκεφτεί την μετανάστευση; «Με τρομάζει πάρα πολύ αλλά θα τη σκεφτόμουν. Με τρομάζει γιατί εγώ δεν έχω άλλο πτυχίο εκτός από του ηθοποιού και δεν τρέφω αυταπάτες ότι θα μπορούσα να δουλέψω ως ηθοποιός έξω. Οπότε θα έπρεπε να σπουδάσω πρώτα κάτι για να πάω ή να πάω ως ανειδίκευτος εργάτης κάτι που είναι εξαιρετικά δ��σκολο. Πολλές φορές τους ανειδίκευτους δεν τους δέχονται κιόλας θέλουν καταρτισμένους .Οπότε είναι κάτι που με τρομάζει αλλά αν πρόκειται για την επιβίωση θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top