Α' τηλεοπτική προβολή ΑΠΟΨΕ στο Star - Έρχεται η ταινία «Όμορφα πλάσματα»

Συντονιστείτε στις 21:10

Α
Απόψε στις 21:10 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται σε Α' τηλεοπτική προβολή η νεανική ταινία φαντασίας «Όμορφα Πλάσματα».

O Ίθαν Γουέιτ είναι ένας συνεσταλμένος έφηβος, που περνά υπερβολικά ανιαρά στη γενέτειρα του, το Γκάτλιν, μια γοτθική επαρχία της Νότιας Καρολίνας και ανυπομονεί να φύγει από την ασφυκτικά μικρή πόλη. Κάθε βράδυ ονειρεύεται μια υπέροχη κοπέλα, τη ζωγραφίζει και ελπίζει πως κάποια μέρα θα τη συναντήσει. Την πρώτη μέρα στο σχολείο θα γνωρίσει τη Λένα Ντουκέιτ, που μόλις έχει μετακομίσει στην πόλη με τον θείο της. Μια μυστηριώδη αύρα περιβάλλει τη Λένα, που θα σαγηνεύσει αμέσως τον Ίθαν και θα θελήσει να προσεγγίσει αυτό το παράξενο κορίτσι.
BEAUTIFUL CREATURES (1).jpg

Από την άλλη, διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα συμβαίνουν στην περιοχή και όλοι τα συνδέουν άμεσα με την άφιξη των δύο νέων κατοίκων. Στην πραγματικότητα η Λένα είναι μια 16χρονη μάγισσα, της οποίας η οικογένεια κρύβει ένα τρομερό μυστικό.

Αν και αυτό τον σοκάρει στην αρχή μια δυνατή αγάπη αναπτύσσεται ανάμεσα στον θνητό Ίθαν και τη μαγική Λένα, ένας έρωτας, που θα περάσει πολλές δοκιμασίες καθώς η Λένα θα πρέπει να καθορίσει την προσωπικότητά της και να μάθει αν είναι προορισμένη να υπηρετεί το βασίλειο του Φωτός ή το καταραμένο Σκότος.

Η επιλογή όμως δεν είναι απόλυτα δική της. Ένα μικρό λάθος και η Λένα μπορεί να οδηγηθεί σε ένα σκοτεινό αδιέξοδο. Έτσι, καθώς εκείνη αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως, κάποια μέλη της οικογένειας της θα θελήσουν να την βοηθήσουν ενώ κάποια άλλα θα επιδιώξουν να χρησιμοποιήσουν το χάρισμα της για να εκπληρώσουν τα δικά τους σχέδια...

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα των Κάμι Γκαρσία και Μάργκαρετ Στολ, ενώ η best seller τετραλογία «Τα χρονικά των Κάστερ», έχει ήδη μεταφραστεί σε 30 γλώσσες.

Ξεκίνησε με το πρώτο βιβλίο «Όμορφα Πλάσματα», συνεχίστηκε με τα «Όμορφο Σκοτάδι» και «Όμορφο Χάος» και ολοκληρώθηκε με το «Όμορφη Λύτρωση».
Το διασκευασμένο σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ρίτσαρντ Λα Γκρεβενέσε.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρίτσαρντ Λα Γκρεβενέζε
ΠΑΙΖΟΥΝ: Άλντεν Έρενραϊχ, Άλις Ένγκλερτ, Τζέρεμι Άιρονς, Βαϊόλα Ντέιβις, Έμμα Τόμσον

Δείτε το trailer
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top