Γιώργος Καπουτζίδης: Εξήγησε πρώτη φορά τι συνέβη με την «Εθνική Ελλάδος»

Αποκάλυψε του�� λόγους που η σειρά πήρε αναβολή για την φετινή σεζόν-Πρώτη ανάρτηση: 02/10/2015 23:50

​Τους λόγους που δεν θα δούμε την φετινή σεζόν στους δέκτες μας την σειρά «Εθνική Ελλάδος» εξήγησε για πρώτη φορά αναλυτικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός-σεναριογράγος, αποκάλυψε πως η επιτυχημένη σειρά πήρε αναβολή, περιγράφοντας τι ακριβώς έχει συμβεί:

«Εμείς είχαμε να γυρίσουμε 7 επεισόδια. Για τα οποία ο προγραμματισμός ήταν να γυριστούν Ιούλιο - Αύγουστο - Σεπτέμβριο. Τέλη Σεπτέμβρη, το αργότερο πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη έπρεπε να τελειώσουμε για να μπορέσουν και τα κορίτσια να πάνε να κάνουν τα θέατρα τους, γιατί είχαν κλείσει όλοι θέατρο, δεν είχαν κλείσει τίποτα το καλοκαίρι για να μπορούμε να κάνουμε εμείς τα γυρίσματα μας.

Τα γυρίσματα μας αυτά απαιτούν 15 με 20 μέρες σε ένα παγοδρόμιο έξω, και είχαμε κάνει κάποι��ς πρώτες επαφές με τη Ρουμανία, για να πάμε εκεί. Αυτά θα γίνονταν τον Σεπτέμβριο. Ήξεραν λοιπόν τα κορίτσια ότι έχουν να κάνουν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα 15 με 20 μέρες το Σεπτέμβρη σε ένα παγοδρόμιο.

Μετά έγιναν όλα αυτά που γίνανε και «πάγωσαν» όλα. Ούτε χρήματα για να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα υπήρχαν, ούτε μπορούσαμε να κλείσουμε κανένα παγοδρόμιο. Ακόμα και αν εγκαταλείπαμε την ιδέα του να πάμε έξω και να ξαναγυρίσουμε στο παγοδρόμιο του Ωραιοκάστρου που κάναμε τα γυρίσματα της Μπρατισλάβας,έπρεπε να φέρουμε αθλητές απ' έξω. Την άλλη φορά είχαμε χρησιμοποιήσει 12 αθλήτριες από τη Ρουμανία και την Ουγγαρία. Όλα αυτά ήταν πράγματα που δεν μπορούσαν να γίνουν.

Τώρα πια λοιπόν θα πρέπει να περ��μένουμε να τελειώσει και η θεατρική σεζόν των κοριτσιών, να έχει γίνει και όλο αυτό με τις τράπεζες πιο ομαλό και θέλω να πιστεύω ότι μετά από το Πάσχα θα συνεχίσουμε σε κάποιο παγοδρόμιο έξω, ή και στο παγοδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου είναι εφικτό».

Και μπορεί τον Γιώργο Καπουτζίδη να μην τον δούμε στην «Εθνική Ελλάδος», θα τον δουμε όμως στην prime time ζώνη του Mega, όπου και θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Δεν έχω λόγια».

Περί τίνος πρόκειται; Όπως εξήγησε, «είναι ένα πολύ ωρ��ίο τηλεπαιχνίδι το οποίο ξεκίνησε από την Αμερική, νομίζω συνέχισε σε περισσότερες από 20 χώρες και μία από τις πιο ωραίες εκδοχές του είναι αυτή της Γαλλίας και θα ακολουθήσουμε τη γαλλική εκδοχή εμείς. Έγινε πολύ ξαφνικά, έγινε η πρόταση όταν ήμουν στην Αίγινα. Πολύ ευχάριστη πρόταση. Είναι πραγματικά κάτι που νιώθω ότι μπορώ να το κάνω καλά και ότι μου πάει και το χάρηκα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top