Πρώτη τηλεοπτική προβολή απόψε στο Star: Μην χάσετε την ταινία «The Impossible»

Συντονιστείτε στις 22:10

Πρώτη τηλεοπτική προβολή απόψε στο Star: Μην χάσετε την ταινία «The Impossible»

​Απόψε στις 22:10 συντονιστείτε στο Star, γιατί έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική προβολή η δραματική ταινία «The Impossible».

THE IMPOSSIBLE (1).jpg

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Η Μαρία, ο Χένρι και τα τρία τους ανήλικα παιδιά, φτάνουν στην Ταϊλάνδη για να απολαύσουν τις χειμερινές τους διακοπές, αναζητώντας λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς και ηρεμίας στον τροπικό παράδεισο με τις εξωτικές παραλίες. Την ημέρα της 26ης Δεκεμβρίου και ενώ η οικογένεια απολαμβάνει ένα ηλιόλουστο πρωινό ακριβώς δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου τους, ένας τρομακτικός θόρυβος αναδύεται από τα έγκατα της γης και διαταράσσει την ηρεμία τους. Δευτερόλεπτα αργότερα, ένας γιγαντιαίος υδάτινος τοίχος θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του, θα χωρίσει τα μέλη της οικογένειας δημιουργώντας έναν Γολγοθά για χιλιάδες ανυποψίαστων ανθρώπων! Ανθρώπινες σχέσεις, φόβος, οργή, πάθος, αγανάκτηση και αλληλεγγύη οι έννοιες, που δοκιμάζονται σκληρά στο φιλμ του Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα…

THE IMPOSSIBLE (2).jpg
Ο Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα (Το Ορφανοτροφείο), σκηνοθετεί μια συγκλονιστική ιστορία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα από το φονικό τσουνάμι της 26ης Δεκεμβρίου 2004, που προκάλεσε περισσότερους από 5.000 θανάτους, πάνω από 2.800 αγνοούμενους και άφησε πίσω 1.480 ορφανά παιδιά, στα πρώτα πέντε λεπτά της μεγαλύτερης φυσικής καταστροφής της σύγχρονης ιστορίας.

THE IMPOSSIBLE (3).jpg
Η ταινία βασίζεται στις μαρτυρίες της οικογένειας Μπελόν, η οποία έζησε σε πλήρη έκταση τον υδάτινο εφιάλτη και έχει να διηγηθεί μια από τις πιο απίστευτες και συγκλονιστικές περιπέτειες, που έχουν καταγραφεί στην ανθρώπινη φύση.

«Η όλη διαδικασία ήταν εκπληκτική. Από την πρώτη στιγμή, που ο σκηνοθέτης είπε “Θέλω να κάνω μια ταινία για την ιστορία σας”, απαντήσαμε πως “Δεν πρόκειται φυσικά για τη δική μας ιστορία, αλλά για την περίπτωση χιλιάδων ανθρώπων, απλά εμείς έτυχε να είμαστε ανάμεσα στους πιο τυχερούς”», δήλωσε η Μαρία Μπελόν, η ηρωίδα της αληθινής ιστορίας.

THE IMPOSSIBLE (4).jpg
Η οικογένεια μάλιστα ήταν παρούσα στα γυρίσματα και έδιναν μικρά «tips» στους πρωταγωνιστές για να τους υποδυθούν. Η οικογένεια ήταν επίσης καλεσμένη και στην πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Ταινιών του Τορόντο.

Πολλοί από τους βοηθητικούς ηθοποιούς ήταν επιζώντες από το τσουνάμι.

THE IMPOSSIBLE (5).jpg
Η σκηνή, όπου το τσουνάμι «χτυπά» το θέρετρο, έπρεπε να γυριστεί με την πρώτη φορά γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να στηθεί το σκηνικό από την αρχή, γεγονός, που θα εκτόξευε τον προϋπολογισμό της ταινίας.

THE IMPOSSIBLE (6).jpg
Πρωταγωνιστούν ο δυο φορές προτεινόμενος για Χρυσή Σφαίρα, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και η υποψήφια για Όσκαρ, Ναόμι Γουότς.

THE IMPOSSIBLE (7).jpg

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Χουάν Αντόνιο Μπαγιονά

THE IMPOSSIBLE (8).jpg

ΠΑΙΖΟΥΝ: Γιούαν Μακγκρέγκορ, Ναόμι Γουότς, Τζέραλντιν Τσάπλιν, Τομ Χόλαντ

THE IMPOSSIBLE (9).jpg
THE IMPOSSIBLE (10).jpg
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top