Συνατσάκη: δεν μιλά για τη νέα της σχέση και δηλώνει «αγαπώ τον Μύρωνα»!

Τι λέει για τον νυν και τον πρώην η παρουσιάστρια

Συνατσάκη: δεν μιλά για τη νέα της σχέση και δηλώνει «αγαπώ τον Μύρωνα»!

​Μπορεί μόλις πριν από μία ημέρα να είδαν το φως της δημοσιότητας τα πρώτα φιλιά με τον καινούργιο αγαπημένο της, ωστόσο, η Μαίρη Συνατσάκη αρνείται να μιλήσει γι’ αυτόν και δηλώνει ευθαρσώς πως… πάντα θα αγαπάει τον πρώην της, Μύρωνα Στρατή!

«Δεν έχω να ανακοινώσω σε αυτήν τη φάση κάτι για τα προσωπικά μου. Δεν έχω να σου πω αυτήν την περίοδο της ζωής μου ότι είμαι με τον έναν ή τον άλλον. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να βροντοφωνάξω κάτι. Τα τελευταία δυο χρόνια που δεν είναι γνωστή η προσωπική μου ζωή, αισθάνομαι καλά. Μου αρέσει ως αίσθηση και θα προσπαθήσω να το διατηρήσω», λέει, στο περιοδικό «Εγώ Weekly», η παρουσιάστρια, όταν την ρωτούν για τη σχέση της με τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη, η οποία μετράει πέντε μήνες.

mairisy.jpg
(Η Μαίρη σε τρυφερές στιγμές με τον Σπύρο/ φώτο από το «Hello»)

Όταν η συζήτηση φτάνει στον Μύρωνα Στρατή, από τον οποίο χώρισε τον Απρίλιο του 2014, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης και συγκατοίκηση, η Μαίρη γίνεται… λαλίστατη: «ακόμη και το πρώτο δύσκολο διάστημα του χωρισμού μας με τον Μύρωνα, ήταν δεδομένη για εμένα τόσο η αγάπη όσο και η σκέψη ότι όλο αυτό που συμβαίνει ήταν για καλό. Η σχέση είχε φθάσει σε ένα σημείο που έπρεπε να τελειώσει. Δεν την ξεφτιλίσαμε, οπότε δεν αλλάζουν τα συναισθήματα μέσα μου. Τον αγαπώ! Ζήσαμε πάρα πολύ δυνατά πράγματα, αυτό δεν το αλλάζει κανείς και τίποτα… Θα έλεγα πως τον αισθάνομαι άνθρωπό μου τον Μύρωνα».

7667_.jpg
(O Mύρωνας και η Μαίρη σε μία από τις εμφανίσεις τους όσο ήταν ζευγάρι)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top