Μαρία Μπακοδήμου για Τίμο Λειβαδίτη: «Νιώθω ότι είναι η καλύτερη σχέση που είχα ποτέ»

Η παρουσιάστρια του Star απαντάει και για το αν σκέφτεται να παντρευτεί ξανά

Μαρία Μπακοδήμου για Τίμο Λειβαδίτη: «Νιώθω ότι είναι η καλύτερη σχέση που είχα ποτέ»

Για την σχέση της με τον Τίμο Λειβαδίτη μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK! ενώ αποκάλυψε ότι σκέφτεται να σταματήσει την τηλεόραση τα επόμενα χρόνια.

«Μέσα στα σχέδια μου είναι να κάνω τηλεόραση μάξιμουμ άλλα πέντε χρόνια. Αυτό είναι το πλάνο μου κι ελπίζω να μου βγει. Το έχω συνδέσει με το ότι τα παιδιά μου θα έχουν τελειώσει το σχολείο και θα ξεκινούν τις σπουδές τους. Ο Νικήτας είναι 15 και ο Άρης τον Ιανουάριο θα γίνει 14 χρόνων» ανέφερε και τόνισε ότι μετά θα κάνει ταξίδια: «Η τηλεόραση με έχει καλομάθει πολύ γιατί έχω τύχει ιδιαίτερης μεταχείρισης. Έχω δει να μου δίνουν προτεραιότητα σε εστιατόριο, να μην με βάζουν να περιμένω στην ουρά στην τράπεζα, αλλά ταυτόχρονα μου έχει στερήσει την πολυτέλεια του χρόνου να μπορώ να πάω ��να ταξίδι που τόσο λαχταράω».

12053309_10153079188785598_1424316672_n.jpg
Το καλοκαίρι η παρουσιάστρια του «ΦΜ Live» στο Star, όπως σας γράψαμε από το star.gr, μοιράστηκε για πρώτη φορά στο Instagram μια κοινή της φωτο με τον σύντροφό της, Τίμο Λειβαδίτη. Η ίδια εξήγησε γιατί το έκανε: «Έτσι το ένιωσα. Όπως ανέβαζα φωτογραφίες με τους φίλους μας που παίζαμε μπιρίμπα ή που ψαρεύαμε αχινούς, έτσι ανέβασα και μία φωτογραφία με τον Τίμο μια πολύ ωραία μέρα του Αυγούστου που ήμασταν σε ένα υπέροχο νησί, την Κίμωλο».

120815192346_6295.jpg
Μάλιστα, η Μαρία παραδέχθηκε πως νιώθει ότι αυτή είναι η καλύτερη σχέση που είχε μέχρι τώρα. «Αν δεν ένιωθα ότι ήταν η καλύτερη σχέση δεν θα έμενα μαζί του. Πάντα, όταν είσαι σε μια σχέση, το κάνεις γιατί έχεις αφήσει πίσω σου άλλες που προφανώς δεν ήταν τόσο καλές» είπε και πρόσθεσε: «Έκανα πολλές φορές λάθος επιλογές συντρόφων γιατί στα προσωπικά λειτουργούσα πολύ σαν έφηβη, μέχρι πρόσφατα. Μπορεί δηλαδή να έμπαινα σε μια σχέση χωρίς να πολυνοιάζομαι πόσο θα κρατήσει. Τώρα είμαι πιο ώριμη. Έχω δουλέψει περισσότερο με τον εαυτό μου και έχω πια απαιτήσεις από τον άλλον. Για πολλά χρόνια διάλεγα συνέχεια ένα μοντέλο άντρα που δεν μου ταίριαζε. Κι ενώ το έβλεπα αυτό από την αρχή, έμπαινα στη σχέση πάνω στον ενθουσιασμό μου, παρόλο που μέσα μου ήξερα ότι δεν θα τραβήξει, ίσως ακριβώς για να μην τραβήξει. Μάλλον φοβόμουν τις σχέσεις».

12077022_10153079188805598_803881414_n.jpg
Όσο για το αν θα ξαναπαντρευόταν σε περίπτωση που της έκανε ο σύντροφός της πρόταση γάμου;

050615132907_7364.jpg
«Ο Τίμος ξέρει ότι δεν μου αρέσει ο γάμος. Και δεν νομίζω να είναι πολύ υπέρ του γάμου, δεν έχει παντρευτεί ποτέ»

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό Ok...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top