ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Τζένη Μπαλατσινού για το νέο της σύντροφο-Τι είπε για τις τρυφερές τους ΦΩΤΟ

Η παρουσιάστρια μίλησε και για την νέα της εκπομπή

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Τζένη Μπαλατσινού για το νέο της σύντροφο-Τι είπε για τις τρυφερές τους ΦΩΤΟ

Για το νέο της σύντροφο δύο χρόνια μετά το χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο μίλησε για πρώτη φορά η Τζένη Μπαλατσινού!

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, έχουν κυκλοφορήσει φωτο που δείχνουν την 45χρονη παρουσιάστρια σε τρυφερά ενσταντανέ με τον 35χρονο Ανδρέα Παππά με τον οποίο είναι μαζί εννέα μήνες.

270815092428_8108 (1).jpg

(Φωτο από περιοδικό You)

Η ίδια μιλώντας στο «Ηappy Day» δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της για την δημοσιοποίηση της προσωπικής της ζωής.

180815213013_3302.jpg
«Με ενοχλεί να μπαίνουν στην προσωπική μου ζωή όταν εγώ δε θέλω να τη δημοσιοποιήσω. Ήμουν με έναν άντρα παντρεμένη 20 χρόνια και αυτό ήταν. Από εκεί και πέρα ό,τι κάνω θέλω να απασχολώ μόνο για τα επαγγελματικά μου και τίποτα περισσότερο. Δεν κατάλαβα ότι με τραβούσαν φωτογραφίες. Το βάρος πέφτει σε εμένα για να κρατήσω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας» δήλωσε η Τζένη Μπαλατσινού.

Resizer.jpg
(Φωτο από Hello)

Παράλληλα, η παρουσιάστρια μίλησε για την νέα της εκπομπή στο Mega «Τζένη Τζένη» η οποία θα προβάλλεται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, απέναντι από την Μαρία Μπεκατώρου, την Κατερίνα Καραβάτου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Η εκπομπή θα είναι Σαββατοκύριακο, δίωρη και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσουμε σύντομα. Θα είναι πρωί, αλλά δεν έχουμε βρει ακόμα την ώρα. Είμαι πολύ χαρούμενη με την ομάδα μου. Λειτουργούμε πολύ ομαδικά. Μετά από τόσα χρόνια και τόσα πράγματα που έχω κάνει στην τηλεόραση, θεωρώ ότι αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή είναι αυτό που με αντιπροσωπεύει γιατί έχει πολλή δουλειά από πίσω, μου αρέσει που μαθαίνω τεχνικά πράγματα, τηλεοπτικούς όρους, πως πρέπει να χειριζόμαστε κάποια θεματολογία. Είναι ωραίο που και το MEGA μετά από πολλά χρόνια μπαίνει σε αυτή τη ζώνη και πραγματικά το λέω να πάνε όλοι όσο θέλουν καλά, να είναι όλοι ευχαριστημένοι, να είναι οι εργοδότες ευχαριστημένοι» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΦΩΤΟ: ερωτευμένη ξανά η Μπαλατσινού - χάδια κι αγκαλιές μέσα στο νερό!

Ποιός είναι ο νέος σύντροφος της Μπαλατσινού

ΔΕΙΤΕ τις ΝΕΕΣ τρυφερές ΦΩΤΟ της Μπαλατσινού με το σύντροφό της!

Full in love η Τζένη Μπαλατσινού: Ρομαντική απόδραση στην Σκύρο με τον 35χρονο σύντροφο της


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top