Έσπασε τον όρκο του ο Γ.Παπαδάκης! Κάλεσε τον Άδωνη στην εκπομπή του μετά τον άγριο καυγά τους

ΔΕΙΤΕ τι είπε ο παρουσιαστής- Ξανά όλα μέλι-γάλα μεταξύ τους!

Έσπασε τον όρκο του ο Γ.Παπαδάκης! Κάλεσε τον Άδωνη στην εκπομπή του μετά τον άγριο καυγά τους

Θυμάστε τον απίστευτο καυγά του Άδωνη Γεωργιάδη με τον Γιώργο Παπαδάκη στο πλατό της εκπομπής του τον Μάρτιο; Τότε που ο παρουσιαστής-δημοσιογράφος είχε… ορκιστεί ότι δεν θα ξανακαλέσει τον βουλευτή και πως αν τον υποχρέωναν να το κάνει θα… παραιτείτο;

Ε, τελικά ο Γιώργος Παπαδάκης μετά από περίπου έξι μήνες έσπασε τον όρκο του και τον κάλεσε ξανά στην εκπομπή του. Ο λόγος; Η απόφασή του Άδωνη Γεωργιάδη να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ.

Οι δύο άνδρες μίλησαν on air για τον καυγά τους με τις φιλοφρονήσεις στη συνέχεια να… περισσεύουν!

«Υπήρξε ένα ατυχές περιστατικό πριν από λίγο καιρό, με τον βουλευτή της ΝΔ, τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη. Ήταν ατυχές το περιστατικό, υπερβολικό και από τη δική μου και από τη δική του πλευρά. Μεταξύ μας δώσαμε εξηγήσεις, βγήκαμε αρκετές φορές και είπαμε ας μείνουμε μακριά και αγαπημένοι μέχρι… νεωτέρας! Όταν όμως ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ, είναι αντιδεολογικό να πεις ότι εγώ επιμένω και ο Άδωνις δεν έρχεται σε αυτή την εκπομπή. Το σκέφτηκα αρκετά και αυτό το “δεν έρχεται”. Αυτό δεν έχει να κάνει με τα νούμερα της τηλεθέασης, πιστέψτε μας! Είναι γιατί δεν μπορείς να λες σε έναν άνθρωπο “δεν μπορείς να έρθεις στην εκπομπή μου”. Η εκπομπή δεν είναι δική μου, είναι δική σας…» ανέφερε ο Γ. Παπαδάκης.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε: «Το περιστατικό ήταν ατυχές και υπερβολικό φυσικά και από τη δική μου την πλευρά. Και το ‘χα πει και τότε. Δεν το λέω τώρα. Έτσι, για να μην παρεξηγηθώ! Νομίζω ότι εμείς έχουμε μια ειλικρινή σχέση πάρα πολλά χρόνια, με τα καλά μας και τα κακά μας. Και θεωρώ αφού με προσκάλεσες σήμερα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, θα ήταν από εμένα απρ��πεια σε σένα που στην πρωινή ζώνη έχεις γράψεις τη δική σου ιστορία. Θεώρησα ότι ήταν εξαιρετικά ευγενές να με καλέσεις, και θα ήταν εξαιρετικά ευγενές εκ μέρους μου να είμαι παρών»

Μέλι-γάλα όλα και πάλι, όπως καταλάβατε!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top