«Την προηγούμενη εβδομάδα μάθαμε ότι δεν θα είμαστε στο Πρωινό Σου Κου»

«Δεν αποχωρήσαμε. Απόφαση του καναλιού ήταν» εξηγεί η Ελισάβετ Κυρίτση

«Την προηγούμενη εβδομάδα μάθαμε ότι δεν θα είμαστε στο Πρωινό Σου Κου»

​Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε η Ελισάβετ Κυρίτση, η οποία όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook ότι φέτος δεν θα είναι στο «Πρωινό Σου Κου» με την Μαρία Μπεκατώρου.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, η δημοσιογράφος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, χωρίς να κρύψει ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε (σε εκείνη και στα υπόλοιπα παιδιά) η απόφαση του ΑΝΤ1:

210915200038_8818.jpg
«Τηλεοπτικά δεν προέκυψε συνεργασία με τον ΑΝΤ1 για το Φθινόπωρο. Εντάξει… άργησα λίγο να το μάθω η α��ήθεια είναι. Δηλαδή κι εγώ και τα άλλα παιδιά, το μάθαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Να κάνω και μια διόρθωση γιατί το είδα και κυκλοφόρησε… δεν αποχωρήσαμε. Υπήρξε απόφαση του καναλιού να συνεχίσει με ένα από τα παιδιά, με τον Λάμπρο. Εμάς μας πήραν και μας είπαν ότι η εκπομπή δεν θα γίνει, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Μετά τις εκλογές θα έπαιρναν τις αποφάσεις. Το feeling με το που τελειώσαμε ήταν ότι όλα ήταν μια χαρά και το κανάλι ήταν ευχαριστημένο με το αποτέλεσμα».

Μάλιστα όπως είπε, «όλο αυτό το διάστημα κάναμε θεωρίες μεταξύ μας αλλά απάντηση δεν παίρναμε όταν ενοχλούσαμε αρκετά συχνά ανθρώπους του καναλιού για το τι γίνεται. Θα μπορούσα να έχω κλείσει άλλη δουλειά, αλλά εδώ μπαίνει και μια επαγγελματική ευγένεια. Εφόσον μας έδωσαν την ευκαιρία μας είπαν να περιμένουμε. Την προηγούμενη εβδομάδα μας είπαν τελικά αν έχετε κι άλλες προτάσεις συζητήστε τες. Βέβαια 17-18 Σεπτεμβρίου τι να συζητήσεις».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top