ΔΕΙΤΕ ποιοί πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε» δεν είναι πλέον φίλοι!

Γιατί χάθηκαν οι δύο ηθοποιοί - Πρώτη ανάρτηση: 24/29/2015, 00:38

ΔΕΙΤΕ ποιοί πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε» δεν είναι πλέον φίλοι!

​Μπορεί από το «Παρά Πέντε» και έπειτα δυό από τους πρωταγωνιστές να έγιναν αχώριστοι, ωστόσο, η φιλία τους ανήκει στο παρελθόν, όπως παραδέχθηκε ο ένας εκ των δύο!

«Με τον Γιώργο περάσαμε επίσης μία τετραετία που ήμασταν σχεδόν σαν αδέλφια. Μετά απλώς τα έφερε αλλιώς η ζωή και οι υποχρεώσεις μας», λέει για τον Γιώργο Καπουτζίδη, στο περιοδικό «Υou», η Ζέτα Μακρυπούλια.

9179_PAPADIMITRIOY_KAPOYTZIDIS_MAKRIPOYLIA_GAGAKI_19032013 (913x1024).jpg
(H τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση Ζέτας - Γιώργου, σε θεατρική πρεμιέρα, τον Μάρτιο του 2013)

Οι δυό τους έκαναν στενή παρέα, ενώ συνεργάστηκαν και επαγγελματικά, όπως στην παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision τo 2006 και σε άλλα events. «Τον εκτιμώ πάρα πολύ και σαν άνθρωπο και σαν μυαλό. Αυτά τα πράγματα δεν ακυρώνονται επειδή δεν κάνεις την παρέα που έκανες με τον άλλον κάποτε. Πλέον τον στηρίζω με έναν άλλο τρόπο χωρίς να είμαι δίπλα του. Κι επίσης δεν ξεχνώ την πόρτα που μου άνοιξε τόσο γενναιόδωρα σε αυτήν τη δουλειά με το “Παρά Πέντε”. Αυτό το δώρο δύσκολα σ’ το κάνει κάποιος», συνεχίζει η γοητευτική ξανθιά.

Όταν τη ρωτούν ποιοι είναι φίλοι της από το χώρο της showbiz, η Ζέτα αναφέρει τους Νίκο Μουτσινά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Θανάση Αλευρά, ��ιώργο Δάσκαλο και Ρούλα Ρέβη, με τους οποίους, όπως επισημαίνει, είναι αχώριστοι εδώ και 8 – 9 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Μακρυπούλια: Θα γίνει νονά των διδύμων Ρέβη - Τότσικα; ΔΕΙΤΕ τι απαντάει η ίδια

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top