«ΝΤΟΥ από παντού» στους δημοσκόπους-Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε ο Λαζόπουλος

Έξαλλοι τρεις πολιτικοί αρχηγοί με τα προεκλογικά γκάλοπ

​Τα εκλογικά αποτελέσματα δεν έφεραν μόνο χαμόγελα στους νικητές αλλά και... γκρίνια, καθώς πολλοί ήταν αυτοί, οι οποίοι εκνευρίστηκαν με τους δημοσκόπους και τα προεκλογικά γκάλοπ που α��τοί διενήργησαν, δίνοντας ποσοστά αρκετά διαφορετικά από τα τελικά.

Εκτός από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο οποίος χαρακτήρισε «απατεώνες» τους δημοσκόπους, έξαλλος με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων ήταν και ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ αντιδράσεις για τα προεκλογικά γκάλοπ εξέφρασε και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Οι δημοσκόποι βρέθηκαν στο στόχαστρο και του γνωστού ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, κάνοντας λόγο για διαπλοκή.

untitled.jpg

«Πιστεύω ότι οι δημοσκοπικές εταιρείες είναι ενταγμένες σε ένα παιχνίδι της διαπλοκής και πιστεύω ότι ο εισαγγελέας έπρεπε να είχε ήδη επέμβει εδώ και πάρα πολύ καιρό», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχει συνεννόηση όλων των κομμάτων», σχολίασε αμήχανα ο πρόεδρος της Marc, Θωμάς Γεράκης στον Alpha, που άκουγε εκείνη την στιγμή τον κ.Λαζόπουλο.

«Τότε να συμφωνήσουμε ότι στα τηλέφωνα εξαφανίζονται όλοι οι αριστεροί και απαντούν μόνο οι δεξιοί», πρόσθεσε ο κ.Λαζόπουλος.

BINTEO ΑLPHA

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top