ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ο Μακαλιάς εξηγεί γιατί αποχώρησε από τους Καραβάτου – Κατσούλη

Τι λέει για το κανάλι και τη σχέση του με τους παρουσιαστές

Τους λόγους που τον οδήγησα�� στην έξοδο από το Ε και την εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» εξήγησε ο Δημήτρης Μακαλιάς, αποκαλύπτοντας πως είναι οι σχέσεις του με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η αποχώρηση του ηθοποιού από την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου έγινε λίγο πριν την έναρξη της σεζόν και έγινε γνωστή τρεις ημέρες μετά τον γάμο του με την Αντιγόνη Ψυχράμη, ενώ δημοσιεύματα έκαναν λόγο για οικονομικές διαφωνίες.

«Υπήρξαν προσωπικοί λόγοι και από τις δύο πλευρές για να φτάσουμε σε αυτή την εξέλιξη. Με το κανάλι δεν μπόρεσαν να συναντηθούν οι απόψεις μας πάνω σε κάποια πράγματα. Οι λόγοι δεν ήταν αποκλειστικά οικονομικοί, όπως αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα, αλλά ένα σύνολο θεμάτων, που ήταν καλό να λυθούν πριν συνεχίσουμε. Αυτό δυστυχώς δεν έγινε μέχρι τώρα», αναφέρει, στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Δημήτρης και συνεχίζει: «δεν υπήρχε πρόβλημα με τους συμπαρουσιαστές μου. Τώρα είμαι σε αναζήτηση κάποιας τηλεοπτικής στέγης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top