Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Του Θέμη του άρεσα και με μερικά κιλά παραπάνω όταν ήμουν πιο juicy»

«Πιο πολύ ζηλεύω εγώ εκείνον, παρά εκείνος εμένα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Του Θέμη του άρεσα και με μερικά κιλά παραπάνω όταν ήμουν πιο juicy»

Για το κορμί της μετά την εγκυμοσύνη, την σχέση της με τον Θέμη Σοφό μετά τον ερχομό των δυο τους παιδιών αλλά και την πιθανότητα να έρθει και τρίτη φορά ο πελαργός, έδωσε συνέντευξη η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Miss Glitter» Οκτωβρίου, μέρος της οποίας εξασφάλισε το περιοδικό «YOU».

Η παρουσιάστρια της επιτυχημένης πρωινής εκπομπής «Happy Day», αποκάλυψε ότι μετά τα τελευταία τρία χρόνια που είχε δυο εγκυμοσύνες, έχει αρχίσει να επανέρχεται πλέον στα κιλά που ήταν πριν, αν και στον Θέμη Σοφό άρεσε ακόμα και όταν ήταν πιο χυμώδης:

«Μπορώ να σου πω ότι του Θέμη του άρεσα και με μερικά κιλά παραπάνω, δηλαδή εκεί που είχα γεννήσει και ήμουν λίγο πιο juicy... Αλλά εμείς οι γυναίκες έχουμε και το άγχος να επιστρέψουμε στο σώμα και στα κιλά που ήμασταν πριν».

5871_SOFOS_TSIMTSILI_1592015.jpg

Ποιος όμως από τους δυo ζηλεύει περισσότερο τον άλλον;

«Καταρχήν ο Θέμης δεν είναι άνθρωπος που ζηλεύει, ίσως λόγω του χαρακτήρα του, λόγω της δουλειάς του, πατάει γερά στα πόδια του. Δεν ζηλεύει σε βαθμό ενοχλητικό, πολλές φορές, μάλιστα, σε κάνει να απορείς κιόλας και να σκέφτεσαι “καλά αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του;”... Πιο πολύ ζηλεύω εγώ εκείνον, παρά εκείνος εμένα».

Απαντώντας στη ερώτηση κατά πόσο αλλάζει η σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού μετά τον ερχομό των παιδιών, η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέει:

«Θα έλεγα ότι αλλάζει όλη σου η ζωή μετά τον ερχομό των παιδιών, αλλάζουν οι προτεραιότητές σου εκ των πραγμάτων και όλα περνάνε από διακυμάνσεις. Θεωρώ, όμως, ότι ένα ζευγάρι, ασχέτως ερωτικής ζωής, πρέπει να «δουλεύει» την σχέση του. Μόνο τότε είσαι καλά με τον άνθρωπό σου και βρίσκεις ευκαιρίες για να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει ξεχωριστός. Νομίζω ότι παρά τις αλλαγές και τα εμπόδια που μπορεί να περάσει το ζευγάρι, πάντα θα βρει τον τρόπο του».

5920_TSIMTSILI_SOFOS_1592015.jpg

Τέλος, για την πιθανότητα η οικογένεια της αν αποκτήσει και πέμπτο μέλος, η παρουσιάστρια απαντά:

«Είπα ότι θα ήθελα ένα τρίτο παιδάκι, να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, ε��ναι όνειρο ζωής, αλλά σε αυτήν τη φάση επιθυμώ να δω τις κορούλες μου να πατάνε στα πόδια τους, να βρω κι εγώ λίγο τις ισορροπίες μου. Όταν μια γυναίκα μέσα σε 3 χρόνια έχει δύο αποβολές και δύο εγκυμοσύνες -γιατί και στις αποβολές τη μία φορά ήμουν 3 μηνών και την άλλη 2,5-, οι ορμόνες είναι σε μια μόνιμη διακύμανση... Τώρα έχω αρχίσει να νιώθω ότι ο οργανισμός μου ηρεμεί. Οπότε, αν βρω τα πατήματά μου και πάνε όλα καλά, τότε θα ήθελα ακόμα ένα παιδί».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top