VIDEO-ΣΟΚ: 25χρονη δημοσιογράφος εκτελείται εν ψυχρώ λίγο πριν ξεκινήσει την εκπομπή της

Το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές επειδή έκανε ρεπορτάζ για τα ναρκωτικά, τα καρτέλ και την πορνεία

VIDEO-ΣΟΚ: 25χρονη δημοσιογράφος εκτελείται εν ψυχρώ λίγο πριν ξεκινήσει την εκπομπή της

​Σοκαριστικό είναι το video-ντοκουμέντο που δόθηκε στην δημοσι��τητα από κάμερα ασφαλείας, και απεικονίζει την άγρια δολοφονίας μιας 25χρονης δημοσιογράφου από την Κολομβία.

Όπως θα δείτε και στα πλάνα, η Φλορ Άλμπα Νιούνεζ Βάργκας, περίμενε στην είσοδο του ραδιοφωνικού σταθμού όπου εργαζόταν, λίγο πριν ξεκινήσει την εκπομπή της.

periodista.jpg
Εκείνη την στιγμή, την πλησιάζει ένας αδύνατος άνδρας που φορούσε κράνος για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του, και την εκτελεί εν ψυχρώ, πυροβολώντας την πίσω στο κεφάλι.

12011499_672959396174504_1207750359_o.jpg
Στη συνέχεια, με απύθμενο θράσος αλλά και απίστευτη ψυχραιμία, ο δολοφόνος απομακρύνεται με… κανονικό βήμα και κατευθύνεται προς τη μοτοσυκλέτα που τον περιμένει ο συνεργός του.

Μετά την άγρια δολοφονία της άτυχης 25χρονης, η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό ώστε να βρεθεί ο εκτελεστής, ενώ προσφέρεται και υψηλή χρηματική αμοιβή σε όποιον δώσει χρήσιμες πληροφορίες για την ταυτότητα του.

(Ο εκτελεστής)

0001971673.jpg
Οι λόγοι που δολοφονήθηκε η Φλορ Άλμπα Νιούνεζ Βάργκας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. Αυτό που είναι γνωστό, είναι ότι το τελευταίο διάστημα η 25χρονη Κολομβιανή δημοσιογράφος είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή της μέσω Facebook, επειδή ήταν γνωστή η φανατική δράση της κατά των ναρκωτικών, αλλά και κατά των συμμοριών που κάνουν εμπόριο λευκής σαρκός, χώρια του ότι σπάνια έως… ποτέ έλεγε καλή κουβέντα για πολιτικό.

0013347837.jpg
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top