«NaMaste» είπε η Ναταλία Γερμανού-Δείτε στο video την πρεμιέρα της στο «Epsilon»

«Δεν ξέρω πως θα πάει αυτή η εκπομπή αλλά αυτό δεν μας νοιάζει πολύ»

«NaMaste» είπε η Ναταλία Γερμανού-Δείτε στο video την πρεμιέρα της στο «Epsilon»

Κεφάτη, ​χαμογελαστή και ανανεωμένη είπε «NaMaste» στους τηλεθεατές η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Δευτέρας, από την συχνότητα του «Epsilon TV».

Η παρουσιάστρια μπήκε στο studio με δυο σκυλιά έτσι για… «ποδαρικό», και απευθύνθηκε στους τηλεθεατές λέγοντας:

«Aυτό είναι το καινούργιο μας σπίτι, και αυτό είναι το καινούργιο σας σπίτι. Ελπίζω και εύχομαι…! Σε όλα αυτά τα χρόνια που κάνω τηλεόραση έχω πει κατά καιρούς καλησπέρα πολλά βράδια. Έχω πει και καλημέρες πολλά Σαββατοκύριακα αν θυμάστε. Καλό μεσημέρι είναι η πρώτη φορά που λέω στη ζωή μου. Και το λέω μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.Είμαι πολύ χαρούμενη γι΄αυτό. Νιώθω πολύ ωραία εδώ, πολύ οικεία».

hm.jpg
Ξεκαθάρισε μάλιστα, πως «δεν ξέρω πραγματικά πως θα πάει αυτή η εκπομπή. Δεν ξέρω αν θα πάει καλά, αν θα σκίσει, αν θα πάει μέτρια, ή χάλια. Δεν μας νοιάζει πολύ αυτό. Αυτό που μας νοιάζει είναι να κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε για να σας κ��νουμε καλή παρέα για όλα αυτά τα μεσημέρια που είστε στο σπίτι ή στη δουλειά κάπως χαλαροί, που δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε, και εμείς θα είμαστε το ο,τι καλύτερο σας!»

Στη συνέχεια, καλωσόρισε στο πλατό και τους συνεργάτες της (Δημήτρη Μηλιόγλου, Έλενα Ασημακοπούλου, Χριστίνα Μουστάκα, Παναγιώτη Ραφαηλίδη και Νίκο Γκάνο), μιλώντας με εγκάρδια λόγια για τον καθένα ξεχωριστά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top