Aυτή θα είναι η χρονιά της: Φουλ ερωτευμένη η παρουσιάστρια με τον σύντροφο της

Εκτός από τα προσωπικά, και τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο

Aυτή θα είναι η χρονιά της: Φουλ ερωτευμένη η παρουσιάστρια με τον σύντροφο της

​Πολλούς λόγους έχει για να είναι χαρούμενη η Δούκισσα Νομικού, αφού εκτός από τα προσωπικά της, και τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο.

9853_THEODORIDIS_NOMIKOY_3082015.jpg
Η παρουσιάστρια που εδώ και περίπου ένα χρόνο ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρίδη, βρέθηκε προ ημερών στη Μύκονο με τον σύντροφο της. Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, οι παπαράτσι τους τσάκωσαν χαλαρούς και χαμογελαστούς, να κάνουν την βόλτα τους χεράκι-χεράκι στα σοκάκια του «Νησιού των Ανέμων», με την Δούκισσα να λάμπει, αν και πολύ απλά ντυμένη και σχεδόν αμακιγιάριστη.

9858_THEODORIDIS_NOMIKOY_3082015.jpg
Εκτός όμως από το ειδύλλιο της με τον νεαρό επιχειρηματία (που φήμες τους θέλουν να φτάνουν ως την εκκλησία), η παρουσιάστρια φαίνεται πως θα ζήσει και μια γεμάτη επαγγελματική χρονιά. Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, την νέα τηλεοπτική σεζόν θα την δούμε σε ένα διαφορετικό ρόλο, και συγκεκριμένα στην παρουσίαση του «Joy» στον ANT1.

9860_THEODORIDIS_NOMIKOY_3082015.jpg
Μετά από όλο αυτά, πώς να μην ανεβάσει η Δούκισσα την παρακάτω φώτο στο Instagram της, όπου όπως βλέπετε φορά το μπικίνι της και πετά από χαρά, συνοδεύοντας την με το σχόλιο:

9864_THEODORIDIS_NOMIKOY_3082015.jpg
«Όταν είμαι χαρούμενη χορεύω στον ουρανό 💃 #happy».
doykissa insta.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top