Nτορέττα Παπαδημητρίου: Οι αποκαλύψεις της για το πρωινό του Mega λίγο πριν βγει στον "αέρα"

Ενθουσιασμένη η ηθοποιός για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα

Nτορέττα Παπαδημητρίου: Οι αποκαλύψεις της για το πρωινό του Mega λίγο πριν βγει στον "αέρα"

Έτοιμη για την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega εί��αι η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Λίγο πριν βγει στον «αέρα», η ηθοποιός-παρουσιάστρια μίλησε στο «Happy Day» για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, αντιλαμβάνομαι φυσικά ότι είναι μια πολύ δύσκολη ζώνη, πολύ απαιτητική, αλλά έχω πολύ μεγάλη χαρά, πολύ μεγάλη όρεξη» ανέφερε και πρόσθεσε σχετικά με τον ανταγωνισμό: «Είναι σίγουρο ότι είναι μια πολύ ανταγωνιστική ζώνη, αλλά σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι τώρα θέλω να καταναλώσω όλη μου την ενέργεια στο να στηθεί η εκπομπή όσο το δυνατό πιο καλά».

090915145118_8658.jpg
Στην εκπομπή, όπως ανέφερε η ίδια, «θα υπάρχουν όλες αυτές οι ενότητες που ξέρουμε κι έχουμε συνηθίσει σε ένα πρωινό πρόγραμμα, αλλά θα υπάρχουν και άλλα πράγματα καινούργια. Θα γίνονται μέσα από τη δική μας τη δική ματιά και με ένα δικό μας τρόπο και με μια δική μας ενέργεια».

Ακόμα βέβαια δεν έχουν βρεθεί όλοι οι συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν.

«Έχουμε δει πάρα πολύ κόσμο και συνεχίζουμε και βλέπουμε, δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με το που ξεκινάει το δοκιμαστικό έχεις μια πολύ καλή επαφή, αλλά το ψάχνουμε πολύ».

Όσο για το πώς έγινε η πρόταση από το κανάλι της Μεσογείων; «Είχαμε μιλήσει με το κανάλι, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση, επειδή είχαμε καλή συνεργασία στο παρελθόν και θα θέλαμε να το συνεχίσουμε. Κάποια στιγμή όταν αναζήτησαν παρουσιαστή για το πρωινό με πήραν τηλέφωνο και μιλήσαμε πιο συγκεκριμένα πια.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top