Πρωταγωνίστρια του «Εθνική Ελλάδος» ανακοίνωσε το τέλος της σειράς!

Τι έγραψε για τις εξελίξεις και το μέλλον της

​Τα δημοσιεύματα που θέλουν την «Εθνική Ελλάδος» να «κόβεται» αυτή τη σεζόν επιβεβαίωσε μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς!

«Μένουμε απέξω για αυτή τη σεζόν και δώσαμε υπόσχεση αφοσίωσης και τιμής να επανακάμψουμε όπως μας/σας πρέπει», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη σελίδα της στο Facebook η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η ανάρτηση της πρωταγωνίστριας έρχεται λίγες ημέρες μετά από εκείνη του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, δεν αποκάλυπτε ξεκάθαρα το μέλλον της επιτυχημένης σειράς.

Αναλυτικά, όσα έγραψε η Κωνσταντίνα:

«Η σειρά που αγαπήσαμε όλοι η “Εθνική Ελλάδος”, θα πάρει το χρόνο της! Ο παραγωγός μας προσπάθησε, ο δημιουργός της, ο Γιώργος Καπουτζίδης το πάλεψε, όμως η κατάσταση αυτή τη στιγμή δε βοηθά για την υλοποίηση τόσο απαιτητικών σίριαλ. Η τηλεόραση πρέπει να πάει στα καλύτερ�� κι όχι στα φθηνότερα και τα ξεπετουάρ ! Οπότε μένουμε απέξω για αυτή τη σεζόν και δώσαμε υπόσχεση αφοσίωσης και τιμής να επανακάμψουμε όπως μας/σας πρέπει. Το σπουδαιότερο από όλα είναι η πρώτη φορά στη δουλειά μας που αλληλοεπικοινωνήσαμε κι αλληλουποστηριχτήκαμε, μικροί -μεγάλοι, όχι γιατί χάσαμε δουλειά για φέτος. Όχι γιατί θα πρέπει να βρούμε από αλλού εισόδημα, ούτε γιατί θα είμαστε εκτός τηλεόρασης. Συνομιλήσαμε όλοι με όλους, γιατί θα μας λείψει, η δημιουργία, το μεράκι, το πάθος κι η αγάπη που είχαμε μεταξύ μας…κι αυτό έβγαινε και σε σας! εν αναμονή, λοιπόν σημαντικότερων εξελίξεων στον κόσμο κι ας μη γίνει για φέτος η Εθνική Ελλάδος. Θα ξαναγυρίσει, αξιοπρεπής ,δυνατή, αστεία και εύχομαι με σταθερότητα που της πρέπει (αυτό ισχύει για όλους μας- ανεξαρτήτου επαγγέλματος, πιστεύω, χρώματος, τρόπου ζωής)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top