Nέο ξεκίνημα για την Α. Καμηλά: Επέστρεψε στις ΗΠΑ με την οικογένειά της-ΔΕΙΤΕ το νέο της σπίτι

Είπε... ξανά αντίο στην Ελλάδα η παρουσιάστρια

Nέο ξεκίνημα για την Α. Καμηλά: Επέστρεψε στις ΗΠΑ με την οικογένειά της-ΔΕΙΤΕ το νέο της σπίτι

«Βye-Bye» στην Ελλάδα είπε η Αλέκα Καμηλά, η οποία, όπως όλα δείχνουν, μετακόμισε ξανά στην Αμερική μαζί με την οικογένειά της, κάνοντας νέο ξεκίνημα!

Η παρουσιάστρια άφησε την TV και επέστρεψε στις ΗΠΑ όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια μαζί με τον Πέτζα Στογιάκοβιτς και τα τρία τους παιδιά.

πετνζα.jpg
Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Αλέκα Καμηλά έστελε ένα μεγάλο φιλί στους followers της και έδειξε το καινούργιο σπίτι της το οποίο είναι ακόμα άδειο, ενώ έγραψε στη λεζάντα: «empty house,new beginning! #usa #newlife #sohappy #mood» («Άδειο σπίτι, νέα αρχή! #ΗΠΑ #νέα ζωή # πολύ χαρούμενη #διάθεση»).

ΚΑΜΗΛΑ.jpg

Σημειώνεται πως σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγο καιρό στο People η σύζυγός του διεθνή μπασκετμπολίστα, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στις ΗΠΑ λέγοντας το εξής: «Ο Πέτζα έχει προτάσεις κάθε χρόνο από τότε που σταμάτησε. Και προσπαθεί να τα βάλει όλα κάτω, να δει ποιο είναι το καλύτερο βήμα για εκείνον. Αυτή τη στιγμή είναι “πρεσβευτής του NBA” και για αυτό κάνει ταξίδια σε όλη την υφήλιο, για να προωθεί το αμερικάνικο μπάσκετ. Το έχουμε συζητήσει και, ούτως ή άλλως, από την ώρα που ήρθαμε είμαστε με το ένα πόδι στις ΗΠΑ. Και για τα παιδιά μας μπορεί να χρειαστεί να πάμε, αν θελήσουν να κάνουν κάτι εκεί. Είμαστε ανοι��τοί σε όλα. Αισθανόμαστε πολίτες του κόσμου. Μπορούμε να ζούμε παντού, τα παιδιά μας προσαρμόζονται παντού, πια. Από μικρά ταξιδεύουν, κάνουν υπερατλαντικά ταξίδια. Το πιο σημαντικό είναι πως και οι πέντε λειτουργούμε σαν ομάδα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top