Επέστρεψε και καλημέρισε τους τηλεθεατές η Πόπη Τσαπανίδου- ΔΕΙΤΕ την πρεμιέρα του «Live U»!

Ανανεωμένη και με... καλοκαιρινή διάθεση η παρουσιάστρια

Επέστρεψε και καλημέρισε τους τηλεθεατές η Πόπη Τσαπανίδου- ΔΕΙΤΕ την πρεμιέρα του «Live U»!

Με total black look και μες στην καλή χαρά επέστρεψε στο ανανεωμένο πλατό του Live U η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία φυσικά δεν έκρυψε το άγχος της!

Η παρουσιάστρια καλημέρισε τους τηλεθεατές του Star με... καλοκαιρινή διάθεση λέγοντας: «Είπαμε να έρθουμε με ένα κρόουλ, με ένα ύπτιο, ένα ελεύθερο, έτσι δεν συνηθίσαμε από το καλοκαίρι; Μέχρι και εχθές που το θερμόμετρο “χτυπούσε” 42 βαθμούς, ο κόσμος ήταν στις παραλίες. Εκεί έλεγε τον καημό του, τον πόνο του, χαιρόταν κιόλας γιατί η ζωή συνεχίζεται… Σήμερα γυρίσαμε με μία θάλασσα στο background! Eίπαμε να μην την αφήσουμε αυτή τη θάλασσα, τουλάχιστον στην πρώτη εκπομπή. Όσο μπορούμε να την διατηρήσουμε στη μνήμη αλλά και στα μάτια μας, έστω και στο ψυχρό μάτι του φακού της τηλεόρασης, τόσο θα το κάνουμε!».

Στη συνέχεια, αφού σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις και πρόβαλε την "τρολιά" των εκλογών, το προεκλογικό μήνυμα που κάνει θραύση στο internet, χαιρέτισε το κοινό που θα έχει τη φετινή σεζόν στο πλατό της εκπομπής της, αλλά και τους δημοσιογράφους στο πάνελ και ρίχτηκε στην μάχη της ενημέρωσης.

«Πως σας αφήσαμε ρε παιδιά το καλοκαίρι; Πριν από οκτώ εβδομάδες περίπου…. Με ένα ψηφοδέλτιο στο χέρι σας αφήσαμε. Θυμάστε το δημοψήφισμα; Ε, με ένα ψηφοδέλτιο στο χέρι σας ξαναβρίσκουμε» είπε η Πόπη Τσαπανίδου χαριτολογώντας!

Σημειώνεται πως καθημερινά, έως τις 12:00, η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει ένα δίωρο ευέλικτο, ενημερωτικό μαγκαζίνο με στόχο τη γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση με κυρίαρχη, ουσιαστική και άμεση τη συμμετοχή του τηλεθεατή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top