Χώρισαν ή όχι Καινούργιου-Σταθοκωστόπουλος:Η τελευταία ΦΩΤΟ της παρουσιάστριας τα λέει όλα!!!

Με μια εικόνα και μια λεζάντα απάντησε στις κακές γλώσσες

Χώρισαν ή όχι Καινούργιου-Σταθοκωστόπουλος:Η τελευταία ΦΩΤΟ της παρουσιάστριας τα λέει όλα!!!

​Σαν βόμβα έπεσε στη showbiz το δημοσίευμα της Real News για τον απρόσμενο χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου μετά από δύο χρόνια σχέσης.

katerina-kainourgiou-vasilis-stathokostopoulos-750-800x577.jpgkainourgiou2.jpg

050915201705_5386.jpgkainourgiou_stathokostopoulos_h_633_451.jpg

Το ...νέο πως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του lifestyle έριξε τίτλους τέλους, τη στιγμή που όλα έδειχναν ότι πάει για γάμο, προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας.

43913-9919_KENOYRGIOY_STATHOKOSTOPOYLOS_2272014.jpgkainourgiou213-1.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου ��ιέψευσε το δημοσίευμα περί χωρισμού, ανεβάζοντας το βράδυ του Σαββάτου μια φωτογραφία στο Instagram, όπου εμφανίζεται η ίδια να κάθεται στα πόδια του συντρόφου της, να τον αγκαλιάζει και να ποζάρει όλο νάζι!

kate.jpg

Εκτός από το φωτογραφικό ντοκουμέντο, στο οποίο η παρουσιάστρια φοράει ένα λευκό φόρεμα -ξέρετε ...το μυαλό να πηγαίνει στο γάμο- η Κατερίνα θέλησε να κλείσει στόματα, γράφοντας δημόσια τα…. συναισθήματα της για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο! Με τη λεζάντα «Η αγάπη μου! Καλό Σαββατόβραδο» απάντησε στις "κακές γλώσσες", συγκινώντας πολλούς διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι εκτός από likes, καρδούλες και φιλάκια... της έστειλαν και πολύ γλυκά σχολιάκια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top