Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φοβήθηκα, τρόμαξα, έκανα εξετάσεις-Tι συνέβη με την γνωστή πα��ουσιάστρια

Η συγκλονιστική εξομολόγηση και το μήνυμα προς τις γυναίκες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φοβήθηκα, τρόμαξα, έκανα εξετάσεις-Tι συνέβη με την γνωστή παρουσιάστρια

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της “Happy Day” στον Alpha, την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή άνοιξε την καρδιά της στο People μίλησε μεταξύ άλλων για τις άτυχες εγκυμοσύνες που είχε στο παρελθόν.

«Τότε πέρασαν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου. Την πρώτη φορά μου είχε πει ο γιατρός πως είναι κάτι, που δυστυχώς συμβαίνει πολύ συχνά,οπότε και το διαχειρίστηκα. Τη δεύτερη φορά όμως φοβήθηκα, τρόμαξα και μπήκα στη διαδικασία να κάνω εξετάσεις για να δω τι συμβαίνει» εξομολογήθηκε η γνωστή παρουσιάστρια, παραδεχόμενη ότι το μυαλό πήγαινε τότε στο κακό.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω πως είναι ένα τυχαίο γεγονός και το μυαλό μου έκανε αρνητικές σκέψεις. Σημασία έχει στο τέλος να κρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά και να είναι γερό» αποκάλυψε στην συνέχεια η ίδια, περνώντας ταυτόχρονα το δικό της μήνυμα στις γυναίκες, που δυσκολεύονται να αποκτήσουν ένα παιδάκι.

«Το πιο σημαντικό μάθημα ζωής που πήρα είναι πως όταν θέλεις κάτι πρέπει να το επιθυμείς με όλη σου την ψυχή και να παλεύεις να το κατακτήσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top