Μαρία Κορινθίου: «Δεν θα είμαι στο "Σπίτι μου Σπιτάκι μου" γιατί δεν θέλω»

Απέρριψε την πρόταση που της έκανε ο Alpha για να βρεθεί στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Απέρριψε η Μαρία Κορινθίου την πρόταση που της έκανε ο Alpha για να βρεθεί στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τη νέα σεζόν.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο TV Ζάπινγκ «δεν θα είμαι γιατί δεν θέλω».

«Μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις παρουσίασης, ακόμα και για κεντρική και όχι μόνο να βρίσκομαι κάπου! Όσοι βρίσκονται μέσα σ' αυτόν το χώρο γνωρίζουν πολύ καλά τα «όχι» μου πάνω σ' αυτό το κομμάτι, που άλλοι θα παρακαλούσαν να τους είχαν γίνει οι προτάσεις αυτές. Η επιλογή που θα κάνω πρέπει να με αντιπροσωπεύει, να με ευχαριστεί και να είναι κάτι που θα με ανεβάσει πιο πολύ. Από κάθε δουλειά που κάνω ανεβαίνω ένα σκαλοπάτι. Στην προκειμένη περίπτωση εξετάζεις την πρόταση, τι ακριβώς έχουν να σου προτείνουν και από εκεί και πέρα πράττεις αναλόγως» πρόσθεσε.

«Αυτά τα «όχι» αφορούσαν δουλ��ιές που παρακαλάς να τις κάνεις και δεν το μετανιώνω καθόλου! Τη δεδομένη στιγμή δεν με αντιπροσώπευαν και ήθελα να δώσω βαρύτητα σε άλλα πράγματα. Όλες τις αποφάσεις τις παίρνω ύστερα από πολλή σκέψη» τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top