Θερμό επεισόδιο Λεβέντη με παρουσιαστές της EΡΤ:Λέτε ο,τι λέτε για να διατηρήσετε το ψωμάκι σας

Τα έχωσε στην δημόσια τηλεόραση και προειδοποίησε πως θα ξανακλείσει αν συνεχίσει να είναι υπηρέτης της εκάστοτε κυβέρνησης

Θερμό επεισόδιο Λεβέντη με παρουσιαστές της EΡΤ:Λέτε ο,τι λέτε για να διατηρήσετε το ψωμάκι σας

​Θερμό επεισόδιο είχε σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης, με τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ, Γιάννη Δάρρα και Μαριλένα Κατσίμη.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων πήγε… φορτσάτος στην δημόσια τηλεόραση, κάνοντας μάλιστα και τα παράπονα του, που όλα αυτά τα χρόνια δεν τον είχαν καλέσει στην ΕΡΤ, και το έκαναν τώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως θα μπει στη Βουλή.

«Πρώτη φορά ήρθα στην ΕΡΤ. Το ξέρετε; Μάθετε το! Για το πόσο δημοκρατική είναι… Έχω στείλει εξώδικο κατ’ επανάληψη στη διοίκηση και παλαιότερα και τώρα και δεν με κάλεσαν! Ένα κόμμα που έχει 5% στις δημοσκοπήσεις δεν έπρεπε να έχει κληθεί στην κρατική τηλεόραση;»

«Φυσικά γι΄αυτό σας καλέσαμε!» του απάντησαν οι παρουσιαστές:

«Α λοιπόν η δημοκρατία αρχίζει από σήμερα.Αν συνεχίσει η ΕΡΤ να είναι υπηρέτης της εκάστοτε κυβέρνησης θα ξανακλείσει» τους ανταπάντησε ο Βασίλης Λεβέντης, προσθέτοντας πως:

«Δεν δέχεται ο λαός κανάλια που είναι στην υπηρεσία κάποιων! Από το πρωί μέχρι το βράδυ έχετε ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, ΠΟΤΑΜΙ… Εκεί τελειώνει η Ελλάδα; Εδώ η Ένωση Κεντρώων είναι για να διορθωθούν κάποια πράγματα, κι εσείς σαν νέοι άνθρωποι πρέπει να το θέλετε αυτό. Άσχετα τι λένε τα χείλη σας τώρα για να διατηρήσετε το ψωμάκι σας. Πρέπει ένα κόμμα να φτάσει να παίρνει 6% στις δημοσκοπήσεις για να το καλέσετε; Η Βουλή είναι τα όρια της Ελλάδος; Η Βουλή είναι η Ελλάδα και η δημοκρατία; Έξω από τη Βουλή είναι οι πληβείοι;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top