Ζαλιστήκαμε: ερωτεύτηκε, χώρισε, ξαναερωτεύτηκε και… ξαναχώρισε μέσα σε δύο μήνες!

Ού��ε η «Λάμψη» τόσο σαπουνοπερα!

Αυτό καλέ μου δεν είναι προσωπική ζωή, επεισόδιο από σαπουνόπερα είναι: μέσα σε δύο μήνες, πανελίστας μεσημεριανής εκπομπής ερωτεύτηκε, χώρισε, ερωτεύτηκε άλλη και… ξαναχώρισε!

Για να βγάλουμε άκρη πρέπει να τα πάρουμε από την αρχή: αρχικά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διαλάλησε τον τρίμηνο έρωτά του με την Έβελυν Καζαντζόγλου, από την οποία χώρισε στις αρχές του Ιούνη για να γίνει, στα «καπάκια», ζευγάρι με την Μις Γιανγκ 2009, Κατερίνα Σκουρλή, με την οποία έκανε επίσημη εμφάνιση στα τέλη του ίδιου μήνα (!), στη βάπτιση του δεύτερου γιου του Γρηγόρη Γκουντάρα.

120715091313_3411.jpg
(Φουλ έρωτας νούμερο 1: Δημήτρης και Έβελυν)

Περί τα μέσα Ιουλίου, ο Δημήτρης δήλωσε φουλ ερωτευμένος με την Κατερίνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά, στο περιοδικό «People»: «είμαι ερωτευμένος και περνάω κάτι πρωτόγνωρο, κάτι που είχα να ζήσω πολύ καιρό. Και όταν ερωτεύομαι κολλάω και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. Θέλω να είμαι συνέχεια με τον άλλο. Ακόμα και αυτά που έκανα μόνος μου θέλω να τα κάνω με τον άλλον. Είμαι φουλ μαζί του».

120715091312_2507.jpg
(Φουλ έρωτας νούμερο 2: Δημήτρης και Κατερίνα)

Κι εδώ κάτι πάει… στραβά, αφού, όπως αναφέρει το περιοδικό «Ok!», από τις αρχέ�� Ιούλιου ο 28χρονος και η πρώην εστεμμένη έχουν χωρίσει!

Να δεις που από το πολύ φουλ του έρωτα, όταν έκανε τις εν λόγω δηλώσεις ο Δημήτρης, του... διέφυγε πως ήταν πάλι single (μέχρι να βρεθεί η επόμενη, βεβαίως βεβαίως)…

1609_DIMITRIS_ALEXANDROY_2472015 (756x1024).jpg
(Φουλ... σόλο: ο Δημήτρης βουτάει στη Μύκονο στα τέλη Ιουλίου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top