Χωρίς δελτίο ειδήσεων και με απλήρωτους δημοσιογράφους το κανάλι της Βουλής

Αλλά η Ζωή διόριζε υπαλλήλους στο γραφείο της σύμφωνα με τον Ν. Κακλαμάνη!

Χωρίς δελτίο ειδήσεων και με απλήρωτους δημοσιογράφους το κανάλι της Βουλής
Εδώ και δύο μήνες το Κανάλι της Βουλής δεν έχει δελτίο ειδήσεων αφού όχι μόνο δεν επαρκούν οι δημοσιογράφοι αλλά έληξε και η σύμβαση του παρουσιαστή. Σταδιακά μάλιστα κόβονται και οι ενημερωτικές εκπομπές.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί η αποκάλυψη του Νικήτα Κακλαμάνη πως η κ. Κωνσταντοπούλου την ώρα που έβαζε στο πάγο τις ανανεώσεις συμβάσεων, λίγο πριν κλείσει η Βουλή διόρισε μετακλητούς υπαλλήλους στο γραφείο της!

«Όταν μιλάμε για πολιτική και κοινοβουλευτική ηθική θα πρέπει να είμαστε και λίγο προσεκτικοί. Σύμφωνα με δύο ΦΕΚ, το 590 και 593, με ημερομηνία 18 Αυγούστου, η κ. Κωνσταντοπούλου διόρισε 4 μετακλητούς υπαλλήλους, τους τρεις στο γραφείο της και έναν στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα» δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης στον Real Fm.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη μαραθώνια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες η Ζωή Κωνσταντοπούλου δέχθηκε και μια τελευταία ερώτηση για τις πολιτικές της φιλοδοξίες.

«Αν είχα επιθυμία παραμονής στην εξουσία θα είχα δείξει την απαραίτητη ευελιξία που είχαν δείξει άλλοι.... Αν ήθελα να διατηρήσω την βουλευτική μου έδρα με τεχνάσματα θα χρησιμοποιούσα και τέτοια».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top