Η Ελένη Μενεγάκη βάφτισε την κόρη της στην Άνδρο!Τι είπε στο star.gr ο Ηγούμενος!

ΜΑΘΕΤΕ ποιο όνομα της έδωσαν

​Κάτω από άκρα μυστικότητα βάφτισαν Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος την κόρη τους στην Άνδρο.

Όπως αναφέρει το τοπικό site «Eν Άνδρω», το ζευγάρι πέντε μήνες μετά τον ερχομό της κορούλας του, τέλεσε το Μυστήριο της βάφτισης στην Ιερά Μονή Παναχράντου της Άνδρου, σήμερα Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015 στις 12.30 το μεσημέρι.

Η κορούλα της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία πήρε το όνομα Μαρίνα, το οποίο προέρχεται από την οικογένεια του Μάκη Παντζόπουλου, καθώς Μαρίνα ονομάζεται και η ξαδέρφη του.

Η βάφτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ το Μυστήριο τέλεσαν από κοινού, οι τρεις μοναχοί της Μονής (Ευδόκιμος, Αέτιος, Φιλάρετος).

(Φώτο από Εν Άνδρω: Τα αυτοκίνητα των καλεσμένων στο προαύλιο της Μονής)

Θυμίζουμε ο μοναχός Ευδόκιμος ήταν ο άνθρωπος που πριν μερικούς μήνες αποκάλυψε ότι ήταν εκείνος ο οποίος αρραβώνιασε πριν ένα χρόνο και κάτι την Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Να σημειώσουμε πάντως, πως η επιλογή της συγκεκριμένης Μονής διόλου τυχαία είναι, καθώς η παρουσιάστρια την επισκέπτεται συχνά και αποτελεί το ησυχαστήριο της. Γι΄αυτό άλλωστε επέλεξε να αρραβωνιαστεί εκεί και στη συνέχεια να βαφτίσει την κορούλα της, καρπό του έρωτα της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το star.gr με την Μονή Παναχράντου και έναν από τους Ηγούμενους, μας επιβεβαίωσαν ότι η βάφτιση έγινε σήμερα, χωρίς ωστόσο να αναφερθούν σε καμία άλλη λεπτομέρεια, λέγοντας πως «δεν έχουμε το δικαίωμα να πούμε τίποτα άλλο!».