Ποιός είναι ο νέος σύντροφος της Μπαλατσινού – τι λέει η ίδια για τη σχέση τους!

Γνωρίζονται από τον Γενάρη κι ας βγήκαν τώρα οι κοινές φωτογραφίες τους

Ποιός είναι ο νέος σύντροφος της Μπαλατσινού – τι λέει η ίδια για τη σχέση τους!

Ετών 35, ονόματι Ανδρέας και επιχειρηματίας, είναι ο νέος σύντροφος της Τζένης Μπαλατσινού! Μάλιστα, το ζευγάρι, το οποίο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, αποκαλύφθηκε μέσα από τρυφερά ενσταντανέ σε παραλία της Πάτμου, γνωρίζονται από τον Γενάρη.

Ένα χρόνο μετά το διαζύγιο από τον Πέτρο Κωστόπουλο, η 45χρονη παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο βρήκε ξανά τον έρωτα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού «Hello», ο σύντροφός της ονομάζεται Ανδρέας Παππάς, κατάγεται από την Καβάλα και σπούδασε Οικονομικά και Μάρκετινγκ στη Βοστώνη. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε σε γνωστή εταιρεία της Καβάλας, ενώ πλέον έχει δική του κατασκευαστική εταιρεία.

180815213014_4316.jpg
(Mία από τις φωτογραφίες του ζευγαριού που κυκλοφόρησαν/ πηγή: περιοδικό «You»)

Η γνωριμία της Τζένης με τον Ανδρέα έγινε στις αρχές του Γενάρη, μέσω κοινών φίλων, στη Θεσσαλονίκη, όπου ο 35χρονος επιχειρηματίας διέμενε μέχρι πρόσφατα, πριν μετακομίσει στην Αθήνα. Κατά το δημοσίευμα, η χημεία μεταξύ τους ήταν φανερή και, μάλιστα, όλους αυτούς τους μήνες δεν έλειψαν οι κοινές έξοδοι στην Αθήνα και τα ταξίδια εκτός Ελλάδας, τα οποία ουδείς πήρε χαμπάρι.

Το ερωτικό μυστικό «προδόθηκε» από τις φωτογραφίες με τις αγκαλιές και τα φ��λιά σε παραλία της Πάτμου, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού -η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, αυτές τις μέρες βρίσκεται στις ΗΠΑ λόγω της έναρξης των σπουδών της κόρης της- δήλωσε στο «Hello»: «σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά φιλοσοφία μου είναι να μην απασχολώ με την προσωπική μου ζωή και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να προβώ σε αναλύσεις, επιβεβαιώσεις και αναιρέσεις. Θα κρατήσω την προσωπική μου ζωή για εμένα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top