Βλ. Κυριακίδης:Οι αποκαλύψεις για τη «Μουρμούρα» και την αποχώρηση Τριανταφυλλίδου-Βλάχου

"Δεν περίμενα την επιτυχία της σειράς"

Βλ. Κυριακίδης:Οι αποκαλύψεις για τη «Μουρμούρα» και την αποχώρηση Τριανταφυλλίδου-Βλάχου
Βλαδίμηρος Κυριακίδης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα»!

Ο δημοφιλής ηθοποιός είπε πως τα γυρίσματα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβρη. «Το καλό είναι ότι έχουμε απόθεμα από πέρσι και το πάμε λίγο χαλαρά».
Στην ερώτηση για το αν περίμενε την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η σειρά απάντησε: «Εγώ προσωπικά δεν την περίμενα. Αυτό όμως που ήξερα είναι ότι είχα στα χέρια μου κάτι πολύ καλό. Από την αρχή που μου το πρότειναν ήξερα ότι αξίζει πολλά. Και φυσικά με ενδιέφερε πολύ νωρίς να το κάνω. Η επιτυχία ήρθε από πολύ νωρίς, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, και αυτό μας χαροποίησε πολύ».

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, θα υπάρξουν αλλαγές στη «Μουρμούρα», αφού το νεανικό ζευγάρι, δηλαδή η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος θα αποχωρήσουν.
νησηη.jpg
(Πάνος Βλάχος- Ιωάννα Τριανταφυλλίδου)

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης λέγοντας: «Θα φύγει το νεανικό ζευγάρι, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος και θα μπει κάποιο άλλο».

Κλείνοντας αποκάλυψε και τι θα γίνει με την τηλεοπτική του σύζυγο, Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Τώρα ως προς το μεταξύ μας, αυτό που μπορώ να σας πω, ότι για κάποια επεισόδια η γυναίκα μου Δάφνη Λαμπρόγιαννη θα πιάσει δουλειά και θα πρέπει να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Η αλήθεια είναι ότι θα έχει πολύ γέλιο και αυτό γιατί αρχίζω να αντιμετωπίζω την πραγματικότητα».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top