Έγκυος η 18χρονη αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κάιλι;

Έξαλλη η οικογένειά της με τον σύντροφο της κόρης τους

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να χωρίσ��ι από την Black Chyna ο ράπερ Typa, και δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει αφήσει έγκυο την 18χρονη αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κάιλι.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Life and style», η Κάιλι Τζένερ δεν είχε προγραμματίσει αυτή την εγκυμοσύνη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι και χαρούμενη γι’ αυτό το γεγονός.

Η ίδια, διανύει τον δεύτερο μήνα της κύησης, και περιμένει πως και πως για να κρατήσει στα χέρια της τον καρπό του έρωτά της από τον Type: «είναι και εκείνη ευτυχισμένη και εκείνος πολύ ενθουσιασμένος που θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά» αναφέρει η πηγή στο περιοδικό.

Το ζευγάρι μπορεί να ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το παιδί του, η οικογένεια της Κάιλι όμως δεν το πήρε και με τον καλύτερο τρόπο μιας και η αδερφή της Κιμ μόλις πριν λίγες μέρες ενηλικιώθηκε.

Παράλληλα αναφέρει η πηγή, πως όταν η 18χρονη αποκάλυψε στον ράπερ πως περιμένει το παιδί του, εκείνος νόμιζε πως επρόκειτο για πλάκα!

«Ο Tyga στην αρχή νόμιζε ότι η Κάιλι του έκανε πλάκα, μέχρι που του έδειξε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης κι εκείνος την αγκάλιασε και τη φίλησε μόλις το είδε. Ωστόσο αυτό που περιπλέκει την κατάσταση είναι ότι η Κάιλι είναι δύο μηνών έγκυος κι αυτό σημαίνει ότι το μωρό είχε συλληφθεί ενώ ήταν ακόμη 17 ετών»