ΔΕΙΤΕ φώτο από το γάμο του πρωταγωνιστή ελληνικής σειράς!

Αποκάλυψη στα social media ανήμερα της επετείου του

ΔΕΙΤΕ φώτο από το γάμο του πρωταγωνιστή ελληνικής σειράς!

​Μία φωτογραφία από τον γάμο με… την καθηγήτριά του αποκάλυψε στο Instagram ο πρωταγωνιστής γνωστής ελληνικής σειράς, με αφορμή την επέτειό τους!

Ο λόγος για τον Ερμή, τον τηλεοπτικό γιο του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη στο «Άκρως Οικογενειακόν», Χρήστο Σπανό, ο οποίος παντρεύτηκε πριν από 16 χρόνια με την καθηγήτριά του στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, Μελίνα Παιονίδου και έχουν αποκτήσει μία κόρη, την 12χρονη Μαρίνα.

3615fb5d-a45f-457e-a9a4-012fd7aa5b95.jpg

Ο ηθοποιός δημοσίευσε τη φωτογραφία υπό τη λεζάντα «τι γέλιο είχαμε ρίξει εκείνη τη μέρα!!! #anniversary #επετειος» και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του ευχηθούν.

820_3210c111-0300-4e24-9f42-9f5a84ed7ddf.jpg

«Αν µε ρωτούσες, όταν ήµουν είκοσι χρόνων, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα σου απαντούσα: “Αποκλείεται!”. Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα τη γυναίκα µου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η µητέρα του παιδιού µου», έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν, στο περιοδικό «Ok!», ο Χρήστος, προσθέτοντας: «από την πρώτη στιγµή που την είδα αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσµος µπροστά µου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά µου, αν και είµαστε σχεδόν συνοµήλικοι, δεν ήθελα να τη φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήµατά µου. Της εξοµολογήθηκα ότι είµαι ερωτευµένος µαζί της, όταν πια τέλειωσα τη σχολή και δεν είχαµε τη σχέση δασκάλας - µαθητή».

5904_XRISTOS_SPANOS_MELINA_PEONIDOY_3172015 (902x1280).jpg
(Ο ηθοποιός με τη σύζυγό του και την κόρη τους, στα τέλη του Ιούλη, στην Επίδαυρο)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top