Έξαλλη η Σκορδά με την Παλαιτσάκη: «σταμάτα επιτέλους να ασχολείσαι μαζί μου»

Φουντώνει η κόντρα ανάμεσα στις άλλοτε αγαπημένες συνεργάτιδες

Έξαλλη η Σκορδά με την  Παλαιτσάκη: «σταμάτα επιτέλους να ασχολείσαι μαζί μου»

Έξω φρενών έγινε η Φαίη Σκορδά σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», μετά τα όσα είπε η Νανά Παλαιτσάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Νανά είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο περιοδικό «You», πως αν η οικοδέσποινα του «Πρωινού» λείψει από την τηλεόραση, η μέση νοικοκυρά θα το αντέξει, ενώ αν λείψει η Σάσα θα είναι σαν να σερβίρει στον άντρα της, ανάλατο κοτόπουλο με γαρνιτούρα φιδέ.

Αυτά διάβασε και η Φαίη και έφτασε στο Αμήν με την άλλοτε καλή συνεργάτιδά της( η Νανά Παλαιτσάκη ήταν στην ομάδα της Φαίης όταν εκείνη παρουσίαζε την μεσημεριανή εκπομπή «Πολύ Μπλα-Μπλα» στο Alter)!

«Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις» φαίνεται να είπε η παρουσιάστρια σε κοινό της γνωστό προκειμένου να το μεταφέρει στην Νανά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το περιοδικό, θέση στην κόντρα πήρε και συνεργάτης της Φαίης ο οποίος και την γνωρίζει χρόνια: «η Φαίη έχει διαγράψει μια πορεία στην τηλεόραση ανοδική. Ξεκίνησε από την τηλεόραση της Μακεδονίας, από εκεί πήρε καθημερινή εκπομπή στο Αlter και στη συνέχεια στο Μega και στον ΑΝΤ1 - πάντα στην πρώτη θέση της τηλεθέασης της πρωινής ζώνης. Η κυρία Παλαιτσάκη θα πρέπει να κοιτάξει τη δική της καριέρα και πορεία μέσα στα χρόνια. Ποιος ο λόγος που έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση;» αναρωτήθηκε

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top