Full in Love η Μαρία Μπακοδήμου με τον Τίμο Λειβαδίτη: ΔΕΙΤΕ τη ΦΩΤΟ που ανέβασε από την Κίμωλο

Δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ η παρουσιάστρια

Full in Love η Μαρία Μπακοδήμου με τον Τίμο Λειβαδίτη: ΔΕΙΤΕ τη ΦΩΤΟ που ανέβασε από την Κίμωλο

Μία σπάνια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές που κάνει με τον σύντροφό της, Τίμο Λειβαδίτη, «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο Instagram η Μαρία Μπακοδήμου!

Untitled (757x561).jpg
Η παρουσιάστρια του Star έχει αγκαλιά τον ζωγράφο σύντροφό της με θέα πίσω τους την Κίμωλο, ενώ στην λεζάντα, γράφει: «Από την Κίμωλο με αγάπη».

Φορώντας ένα ριγέ μαγιό που αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της η Μαρία Μπακοδήμου μοιάζει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, αλλά και ο σύντροφός της δεν πάει πίσω.

Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί και όπως έχει πει, σε παλαιότερη συνέντευξή της η οικοδέσποινα του «ΦΜ Live», ο Τίμος μπήκε στο σπίτι και στην ζωή της πολύ νωρίτερα απ’ ότι οι προηγούμενοι σύντροφοί της!

«Βρήκα κάτι στον Τίμο από πολύ νωρίς.Αυτό που με γοητεύει πιο πολύ στον Τίμο, είναι ότι είναι Ευρωπαίος άντρας, έχει ένα πολύ πιο ελεύθερο πνεύμα. Οι Έλληνες άντρες είναι λίγο πιο σοβινιστές. Θα τσεκάρουν την προηγούμενη ζωή σου, θα κομπλάρουν με αυτή, θα κομπλάρουν αν βγάζεις περισσότερα λεφτά κτλ. Ο Έλληνας έχει μάθει από την μαμά του ότι θα γυρίσει στο σπίτι και θα νιώθει θεός… είναι δεν είναι! Και πολλές φορές μπορεί να κάνει επιλογές κατώτερες της αξίας του, επειδή νιώθει πιο πάνω! Ο Τίμος δεν είναι καθόλου έτσι. Και αυτό που μου άρεσε και με τράβηξε από την αρχή, ήταν ότι ήταν ο μοναδικός που μπορούσα να είμαι αυτή ακριβώς που είμαι και να λέω ο,τι μου κατέβει στο μυαλό χωρίς να το φιλτράρω, και αυτό είναι πολύ μεγάλη ελευθερία και νιώθεις ωραία όταν είσαι ελεύθερος σε μια σχέση» είχε εξομολογηθεί η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο «Πρωινό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top